Verzeker u ook van een goed afscheid:

U heeft al een uitvaartverzekering vanaf € 1,99 per maand.

Verzeker u ook van een goed afscheid:

U heeft al een uitvaartverzekering vanaf € 1,99 per maand.

Goedkope uitvaartverzekering afsluiten?

Op zoek naar een goedkope en flexibele uitvaartverzekering die zich meet met de beste? Een passende verzekering gebaseerd op uw persoonlijke wensen? Met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering biedt Yarden een van de voordeligste uitvaartverzekeringen aan. U betaalt premie vanaf € 1,99 per maand en het is mogelijk om het verzekerd bedrag aan te passen wanneer u dat wenst.

Wilt u bijvoorbeeld een uitgebreide catering op uw begrafenis of crematie? Dan is het gemakkelijk om uw verzekerd bedrag te verhogen. Het minimale bedrag hiervoor is € 500.

Bespaar niet op een uitvaartverzekering

Een passende uitvaart kost al snel rond de € 8000. Zelfs voor een zeer sobere uitvaart lopen de kosten al gauw op tot duizenden euro's. Dit zijn kosten waarmee u uw nabestaanden misschien liever niet opzadelt.

De Yarden Uitvaartcalculator geeft u inzicht in deze kosten. Bereken eenvoudig hoeveel u voor uw uitvaart wilt verzekeren. U ziet meteen hoeveel uw (maandelijkse) premie bedraagt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een goedkope flexibele uitvaartverzekering

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden is niet alleen een goedkope uitvaartverzekering, maar ook een zeer flexibele verzekering. Vul uw uitvaartverzekering volledig in naar uw persoonlijke wensen:

U bepaalt zelf de hoogte van het verzekerd bedrag

Aan de hand van uw persoonlijke en financiële situatie, bepaalt u zelf de hoogte van het verzekerd bedrag. Dit bedrag ligt tussen € 500 tot maximaal € 20.000. Houd er rekening mee dat uw uitvaartwensen invloed hebben op het verzekerd bedrag dat u nodig hebt..

Het verzekerd tussentijds verhogen of verlagen

Uw wensen of persoonlijke situatie veranderen misschien gedurende de looptijd. Tussentijds aanpassen van het verzekerd bedrag is daarom altijd mogelijk.

Vrije keuze uitvaartverzorger

U (of uw nabestaanden) heeft volledige vrijheid bij de keuze voor uitvaartzorg.

Indexeren of niet?

Bij de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden heeft u de keuze om het verzekerd bedrag jaarlijks te indexeren met 3%. Uw verzekerd bedrag stijgt dan jaarlijks met 3%, tot een maximum van € 20.000. Uw premie stijgt ook. Gedurende de premiebetalingsduur kunt u indexatie aan- of uitzetten.

Uitvaartverzekering afsluiten

Wilt u ook een goedkope Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden? Bereken dan nu online uw premie en sluit uw verzekering direct af.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

We zijn dagelijks geopend van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Bel mij terug

WebChat

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Sluit uw verzekering af

Sluit nu gemakkelijk en snel een Yarden uitvaartverzekering af tegen een aantrekkelijke premie.

Bereken nu uw premie

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur