Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Goedkope uitvaartverzekering afsluiten?

Op zoek naar een goedkope en flexibele uitvaartverzekering die zich meet met de beste? Een passende verzekering gebaseerd op uw persoonlijke wensen? Met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering biedt Yarden een van de voordeligste uitvaartverzekeringen aan. U betaalt een lage premie én het is mogelijk om het verzekerd bedrag aan te passen wanneer u dat wenst.

Direct afsluiten

Wilt u bijvoorbeeld een uitgebreide catering op uw begrafenis of crematie? Dan is het gemakkelijk om uw verzekerd bedrag te verhogen. Het minimale bedrag hiervoor is € 500.

Bespaar niet op een uitvaartverzekering

Een passende uitvaart kost al snel rond de € 8.000. Zelfs voor een zeer sobere uitvaart lopen de kosten al gauw op tot duizenden euro's. Dit zijn kosten waarmee u uw nabestaanden misschien liever niet opzadelt.

De Yarden Uitvaartcalculator geeft u inzicht in deze kosten. Bereken eenvoudig hoeveel u voor uw uitvaart wilt verzekeren. U ziet meteen hoeveel uw (maandelijkse) premie bedraagt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een goedkope flexibele uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering van Yarden is niet alleen een goedkope verzekering, maar tegelijkertijd ook zeer flexibel. Uw kunt deze verzekering aanpassen wanneer uw wilt. Bijvoorbeeld omdat uw persoonlijke situatie of uitvaartwensen nu anders zijn dan vroeger.

U bepaalt zelf de hoogte van het verzekerd bedrag

Aan de hand van uw persoonlijke en financiële situatie, bepaalt u zelf de hoogte van het verzekerd bedrag. Dit bedrag ligt tussen € 500 tot maximaal € 20.000. Houd er rekening mee dat uw uitvaartwensen invloed hebben op het verzekerd bedrag dat u nodig hebt..

Het verzekerd tussentijds verhogen of verlagen

Uw wensen of persoonlijke situatie veranderen misschien gedurende de looptijd. Tussentijds aanpassen van het verzekerd bedrag is daarom altijd mogelijk.

Vrije keuze uitvaartverzorger

U (of uw nabestaanden) heeft volledige vrijheid bij de keuze voor uitvaartzorg.

Indexeren of niet?

Bij de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden heeft u de keuze om het verzekerd bedrag jaarlijks te indexeren.

Uitvaartverzekering afsluiten

Wilt u ook een goedkope Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden? Bereken dan nu online uw premie en sluit uw verzekering direct af.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel gratis 0800 1292
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Uitvaartverzekering

DELA helpt u graag verder aan een passende uitvaartverzekering. Sluit eenvoudig online een uitvaartverzekering naar wens af.

Meer informatie