Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Informatie - uitvaartverzekering

U sluit een uitvaartverzekering af omdat u er zeker van wilt zijn dat u een passend afscheid krijgt en dat u deze zelf kunt betalen. Na uw overlijden, regelt Yarden alles met uw nabestaanden. Voor die tijd komt u af en toe met ons in contact. Via Vereniging Yarden kunnen we elkaar beter leren kennen. Daarnaast communiceren we open en eerlijk over onze verzekeringen en hebben we duidelijke voorwaarden.

Premieopbouw

De hoogte van uw premie hangt af van een aantal factoren. Op basis van uw uitvaartwensen berekenen we ten eerste uw verzekerd bedrag. Daarnaast hebben uw leeftijd en hoeveel jaar u premie wilt betalen invloed op de totale premie.

Distributiekosten

Wanneer u bij ons een verzekering afsluit, betaalt u per verzekerde eenmalig € 59 distributiekosten. Voor dit bedrag regelen we de administratieve afhandeling, maken we de verzekering op en verstrekken we deze. De distributiekosten worden maandelijks of jaarlijks tegelijk met uw premie tijdens de premiebetalingsduur van de verzekering afgeschreven of in één keer bij een koopsom. Lees meer over de distributiekosten in ons dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument

Algemene voorwaarden

In onze algemene voorwaarden staan uw en onze belangrijkste rechten en plichten. Als u een verzekering bij ons afsluit, geeft u aan dat u de algemene voorwaarden heeft gelezen en hiemee akkoord gaat.

Verenigingsvoordelen

Met een Yarden uitvaartverzekering bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. De vereniging praat met mensen over verlies en afscheid. Bekijk de verenigingsvoordelen.

Contact met Yarden

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht. We zijn open op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 - 17.00 uur. Bel gratis 0800 1292.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Verzekeringskaarten (PDF)

De belangrijkste kenmerken van de uitvaartverzekering in 1 overzicht. U ziet eenvoudig wat wel en niet verzekerd is en kunt verzekeringen vergelijken.

Verzekeringskaart: verzekering in geld

Bekijk verzekeringskaart

Verzekeringskaart: verzekering in het laten betalen van de uitvaart

Bekijk verzekeringskaart

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Uitvaartverzekeringen

Een Yarden uitvaartverzekering biedt vele voordelen. Zoals de scherpe premie, heldere voorwaarden, eenvoudige medische acceptatie en 10% voordeel bij Yarden uitvaartzorg.

Lees meer over onze uitvaartverzekering