Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Informatie over uw uitvaartverzekering

U sluit een uitvaartverzekering af omdat u er zeker van wilt zijn dat de kosten van uw uitvaart (gedeeltelijk) zijn gedekt. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, communiceren wij open en eerlijk over onze verzekeringen en hebben wij duidelijke voorwaarden.

Nieuwe uitvaartverzekering

Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten? Dit is bij Yarden niet meer mogelijk. U kunt voor een nieuwe verzekering bij DELA terecht. Bekijk welke DELA uitvaartverzekering het beste bij u past, bereken direct de premie en sluit vervolgens gemakkelijk online een verzekering af.

BEREKEN DIRECT UW PREMIE

Premieopbouw

De hoogte van uw premie hangt af van:

 • het bedrag dat u wilt reserveren voor uw uitvaart;
 • uw leeftijd op het moment van afsluiten;
 • hoeveel jaar u premie wilt betalen.

  Algemene voorwaarden

  In onze algemene voorwaarden staan uw en onze belangrijkste rechten en plichten. Als u een verzekering bij ons afsluit, geeft u aan dat u deze heeft gelezen en hiemee akkoord gaat.

  De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden, de Uitvaart op Maat, Yarden UitvaartnaarWens en Yarden UitvaartKeuze uitvaartverzekeringen sluiten wij niet meer af. Heeft u nog een van deze polissen bij Yarden? Hier vindt u de algemene voorwaarden van deze uitvaartverzekeringen.

  Verenigingsvoordelen

  Met een Yarden uitvaartverzekering bent u automatisch lid van Vereniging Yarden. Deze vereniging helpt mensen te praten over verlies en afscheid. Vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen.

  Ledenvoordeel: 10% extra budget

  Als u na 2007 een Yarden uitvaartverzekering heeft afgesloten en uw uitvaart wordt verzorgd door Yarden Uitvaartzorg B.V., dan krijgen uw nabestaanden 10% extra budget bovenop het verzekerde bedrag om te besteden aan uw uitvaart.

  Contact met Yarden

  U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht. We zijn open van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.
  Bel gratis 0800 1292.


  Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

  Verzekeringskaarten (PDF)

  De belangrijkste kenmerken van de uitvaartverzekering in 1 overzicht. U ziet eenvoudig wat wel en niet verzekerd is en kunt verzekeringen vergelijken.

  Verzekeringskaart: verzekering die geld uitkeert

  Bekijk verzekeringskaart

  Verzekeringskaart: verzekering waarbij nota's worden ingediend

  Bekijk verzekeringskaart

  Rouwverwerking en nagedachtenis bij buitencolumbarium

  Uitvaart regelen

  Wanneer een dierbare overlijdt moet er al snel veel geregeld worden. Door de vele mogelijkheden kunt u de uitvaart persoonlijk maken. Wilt u weten wat erbij komt kijken om een uitvaart te regelen, of waar wij u mee kunnen helpen?

  Lees meer