Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Distributiekosten

Wanneer u bij ons een verzekering afsluit, betaalt u per verzekerde eenmalig € 59 distributiekosten. Voor dit bedrag regelen we de administratieve afhandeling, maken we de verzekering op en verstrekken we deze. U kunt de distributiekosten in 1 keer afrekenen. Of in maandelijkse of jaarlijkse termijnen tijdens de premiebetalingsduur van de verzekering.

Gemiddeld blijven premies ongeveer gelijk

Doordat verzekeraars hun premies vanwege aangepaste wetgeving op een andere manier moeten berekenen, is er een duidelijkere splitsing gekomen tussen premiekosten en distributiekosten. Kosten voor bijvoorbeeld administratie, personeel en automatisering werden vroeger in uw premiebedrag verrekend en vallen nu onder distributiekosten. Voor Yarden klanten verandert er weinig, want hoewel de distributiekosten stegen, werden de premies verlaagd. Over het algemeen blijven de gemiddelde maandelijkse betalingen vrijwel gelijk.

Distributiekosten betalen

We vinden het belangrijk dat u een compleet en transparant overzicht heeft van de kosten van uw uitvaartverzekering. Daarom berekenen we de distributiekosten apart en laten we ze duidelijk zien in de premieberekening. De premie en distributiekosten betaalt u tegelijkertijd. U kunt de distributiekosten in 1 keer afrekenen. Of in maandelijkse of jaarlijkse termijnen tijdens de premiebetalingsduur van de verzekering.

Lees er meer over distributiekosten in ons dienstverleningsdocument.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel gratis 0800 1292
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 20.00 uur,
Zaterdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

WebChat

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Uitvaartverzekeringen

Een Yarden uitvaartverzekering biedt vele voordelen. Zoals de scherpe premie, heldere voorwaarden, eenvoudige medische acceptatie en 10% voordeel bij Yarden uitvaartzorg.

Lees meer over onze uitvaartverzekering