Hoe berekenen wij de vanaf-premie?

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden kent een scherpe premie. In onze advertenties en artikelen komt u dan ook regelmatig onze voordeligste premie van € 1,99 per maand tegen. Maar hoe bepalen we deze ‘vanaf-premie’ en welke factoren hebben invloed op de hoogte van uw premie?

Al vanaf € 1,99 per maand

De hoogte van uw premie hangt af van uw geboortedatum, het bedrag dat u wilt verzekeren en uw keuze in premieduur. Met premieduur bedoelen we het aantal jaar dat u premie wilt betalen. De ‘vanaf-premie’ die Yarden communiceert, is gebaseerd op een verzekerd bedrag van € 1.500 in combinatie met een premieduur tot 85 jaar bij een leeftijd van 18 jaar, exclusief de distributiekosten.

Premieduur 10, 20 of 30 jaar of tot uw 65e of 85e

Afhankelijk van uw leeftijd kunt u kiezen voor een premieduur van 10, 20 of 30 jaar of tot uw 65e of 85e levensjaar. U kunt ook kiezen voor een koopsom, waarbij u het volledige premiebedrag in één keer betaalt. Het totale premiebedrag van uw verzekering wordt verdeeld over de premieduur die u kiest. Daarbij geldt: hoe korter de premieduur, hoe voordeliger. Kiest u bijvoorbeeld voor een premieduur van 10 jaar, dan ligt uw totale premiebedrag lager dan bij een looptijd van 30 jaar.

Een verzekerd bedrag kiezen

Het is belangrijk dat u een verzekerd bedrag kiest dat de mogelijkheid geeft om in uw persoonlijke uitvaartwensen te voorzien. Bij Yarden is het minimaal te verzekeren bedrag € 500 en het maximaal te verzekeren bedrag € 20.000. Wanneer de verzekerde overlijdt, kunnen nabestaanden dit bedrag gebruiken om uitvaartgerelateerde kosten te dekken. Wilt u meer inzicht in de kosten van een uitvaart? Bereken dan met onze calculator in een paar stappen wat een uitvaart naar uw wensen kost.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Verzekeringskaarten (PDF)

De belangrijkste kenmerken van de uitvaartverzekering in 1 overzicht. U ziet eenvoudig wat wel en niet verzekerd is en kunt verzekeringen vergelijken.

Verzekeringskaart: verzekering in geld

Bekijk verzekeringskaart

Verzekeringskaart: verzekering in het laten betalen van de uitvaart

Bekijk verzekeringskaart

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Uitvaartverzekeringen

Een Yarden uitvaartverzekering biedt vele voordelen. Zoals de scherpe premie, heldere voorwaarden, eenvoudige medische acceptatie en 10% voordeel bij Yarden uitvaartzorg.

Lees meer over onze uitvaartverzekering

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur