Wat kost een begrafenisverzekering?

Bepaal de kosten voor uw begrafenis en bereken direct uw premie

De kosten van een begrafenisverzekering zijn onder meer afhankelijk van uw persoonlijke wensen. U bepaalt namelijk zelf hoe uw begrafenis eruitziet en stelt de verzekering samen die daarbij past. De premie is afhankelijk van het verzekerd bedrag dat u kiest, van uw leeftijd en de looptijd van de verzekering. Zo hoeft een goede begrafenisverzekering niet duur te zijn.

Een begrafenisverzekering is hetzelfde als een uitvaartverzekering. De verzekering dekt namelijk, tot de hoogte van het verzekerd bedrag, de kosten voor zowel een begrafenis als een crematie. De kosten voor een begrafenis kunnen vaak nog iets hoger uitvallen dan voor een crematie. Dit heeft onder andere te maken met grafkosten.

Wat kost uw begrafenis?

De kosten van uw begrafenis hangen zoals gezegd af van uw wensen. U kiest zelf hoe uw begrafenis eruit ziet. Wat voor kist wilt u bijvoorbeeld, kiest u voor een bloemenarrangement, een rouwauto en eventueel volgauto’s en wilt u dragers voor de kist? Ook kunnen de grafkosten per begraafplaats verschillen. De tarieven kunt u opvragen bij de betreffende begraafplaats. Bekijk hieronder de kostenindicatie voor een begrafenis.

Bereken uw begrafeniskosten

Met de Yarden uitvaartcalculator kunt u eenvoudig de kosten berekenen van de uitvaart die u wenst. U kiest bijvoorbeeld waar u opgebaard wilt worden, naar welke kist uw voorkeur uitgaat en van welk rouwvervoer u gebruik wilt maken.

Nadat u de uitvaartcalculator heeft ingevuld, krijgt u direct een overzicht van de kosten van uw begrafenis, waarna u de kosten van de voor u passende begrafenisverzekering direct kunt berekenen. Als u wilt kunt u dan direct bij Yarden een begrafenisverzekering afsluiten.

Bereken uw uitvaartkosten

Waaruit bestaan de kosten van een begrafenisverzekering?

De kosten van een begrafenisverzekering bestaan uit premiekosten en distributiekosten. Distributiekosten zijn eenmalige kosten voor de administratieve afhandeling, het opmaken en verstrekken van de uitvaartverzekering. De premie wordt vastgesteld op basis van het verzekerd bedrag dat u kiest, uw leeftijd en de looptijd van de verzekering.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel gratis 0800 1292
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Wat kost een uitvaart?

Wist u dat een uitvaart al gauw € 8.000 kost? Bereken aan de hand van een eenvoudige wensenlijst wat een uitvaart kost.

Wat kost een uitvaart?