Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Uitvaartverzekering van Yarden: Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Wanneer u de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden heeft dan blijft u verzekerd zoals u nu bent. Uw verzekerd pakket blijft zoals het is, ook kunt u uw bestaande uitvaartpolis nog aanpassen.

Wilt u een nieuwe uitvaartverzekering bij Yarden afsluiten? Dit is niet meer mogelijk. U kunt voor een nieuwe verzekering bij DELA terecht. Bekijk welke DELA uitvaartverzekering het beste bij u past, bereken direct de premie en sluit vervolgens gemakkelijk online een verzekering af.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering verandert met u mee

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden is een flexibele verzekering die u dagelijks kunt aanpassen aan uw veranderende wensen of persoonlijke situatie. Zo past u zelf gemakkelijk het verzekerd bedrag aan. En u bepaalt zelf hoe u het verzekerd bedrag uitgekeerd wilt hebben:

De uitvaart laten betalen

Yarden vergoedt de kosten van de uitvaart aan de hand van de facturen tot het maximaal verzekerd bedrag. Dit noemt men ook wel een 'Natura-sommenpolis'.

Uitkering in geld

Yarden keert het verzekerde bedrag uit in geld, ook wel kapitaalverzekering genoemd. Uw erfgenamen zijn vrij in het regelen van uw uitvaart en kiezen zelf op welke wijze het verzekerd bedrag besteed wordt.

Uitvaart vergoeden én uitkering in geld

U combineert uw uitvaartverzekering. U kiest voor een deel waarbij Yarden de kosten van de uitvaart vergoedt. Het andere deel is een uitkering van het verzekerd bedrag in geld.

Uitvaartwensen veranderen voortdurend. De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden geeft u alle vrijheid en flexibiliteit om uw polis te wijzigen. Dat geldt voor de manier waarop u het verzekerd bedrag uitgekeerd wilt krijgen als de hoogte van het verzekerd bedrag.

Bekijk de voorwaarden en overeenkomst van de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering.

Verzekerd bedrag eerder laten uitkeren

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden biedt de mogelijkheid om een deel van het verzekerd bedrag eerder te laten uitkeren als u ongeneeslijk ziek bent. Bijvoorbeeld om extra thuiszorg te krijgen of die ene reis nog te maken.

U kunt het verzekerd bedrag (deels) eerder laten uitkeren, wanneer u gekozen heeft voor het laten uitkeren in geld. En wanneer u heeft gekozen voor de combinatie van het vergoeden van de uitvaart en een uitkering in geld. Maximaal 50% van het verzekerd bedrag in geld, kunt u vóór uw overlijden laten uitkeren. Heeft u gekozen om het verzekerd bedrag alleen te laten uitkeren als vergoeding van de uitvaartkosten, dan heeft u deze mogelijkheid niet.

Wat kost Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering per maand?

Iedereen neemt afscheid op zijn of haar eigen manier. Daarom is geen begrafenis of crematie hetzelfde. De uitvaartkostencalculator van Yarden geeft u snel en gemakkelijk een indicatie van uw uitvaartkosten. U kunt bijvoorbeeld aangeven:

 • of u kiest voor een begrafenis of crematie;
 • hoeveel rouwkaarten u wenst;
 • naar welke kist uw voorkeur uitgaat;
 • van welk rouwvervoer u gebruik wilt maken.

Binnen enkele minuten krijgt u een indicatie van de kosten van uw uitvaart.

Voordelen Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is een flexibele verzekering met veel voordelen:

 • scherpe maandpremie;
 • verzekerd bedrag tussentijds verhogen of verlagen;
 • *kinderen tot 21 jaar (gratis) mee te verzekeren;
 • indexatie verzekerd bedrag mogelijk;
 • 10% ledenvoordeel aan uitvaartgerelateerde kosten, wanneer Yarden uw uitvaart verzorgt;
 • samenstelling gemakkelijk aanpassen tijdens de looptijd;
 • 100% vrijheid in uw keuze van uitvaartverzorger.

*Let op: dit geldt voor uitvaartverzekeringen die zijn afgesloten vanaf 2016. Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten vóór oktober 2016, dan gelden de voorwaarden voor de kinderdekking zoals vermeld op uw polisblad.

De premie van de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering wordt berekend aan de hand van een aantal factoren, waaronder leeftijd, het aantal jaar dat u premie wilt betalen en de hoogte van het bedrag dat u wilt verzekeren.

Indexatie van een uitvaartverzekering

Bij de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is het mogelijk het verzekerd bedrag jaarlijks te laten indexeren. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Afsluiten nieuwe uitvaartverzekering

Wilt u een nieuwe uitvaartverzekering bij Yarden afsluiten? Dit is niet meer mogelijk. U kunt voor een nieuwe verzekering bij DELA terecht. Bekijk welke DELA uitvaartverzekering het beste bij u past, bereken direct de premie en sluit vervolgens gemakkelijk online een verzekering af.

Bereken direct uw premie

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht. Bel gratis 0800 1292. We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Verzekeringskaarten (PDF)

De belangrijkste kenmerken van de uitvaartverzekering in 1 overzicht. U ziet eenvoudig wat wel en niet verzekerd is en kunt verzekeringen vergelijken.

Verzekeringskaart: verzekering die geld uitkeert

Bekijk verzekeringskaart

Verzekeringskaart: verzekering waarbij nota's worden ingediend

Bekijk verzekeringskaart

Rouwverwerking en nagedachtenis bij buitencolumbarium

Uitvaart regelen

Wanneer een dierbare overlijdt moet er al snel veel geregeld worden. Door de vele mogelijkheden kunt u de uitvaart persoonlijk maken. Wilt u weten wat erbij komt kijken om een uitvaart te regelen, of waar wij u mee kunnen helpen?

Lees meer