Verzeker u ook van een goed afscheid:

U heeft al een uitvaartverzekering vanaf € 1,99 per maand.

Verzeker u ook van een goed afscheid:

U heeft al een uitvaartverzekering vanaf € 1,99 per maand.

Premie uitvaartverzekering berekenen

Wat kost een uitvaartverzekering? Natuurlijk wilt u dat eerst weten voor u een uitvaartverzekering gaat afsluiten. U kunt nu makkelijk en snel uw premie voor de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden berekenen.

Bereken uw premie

Premie Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Van Yarden

Het bedrag dat u maandelijks betaalt aan premie voor uw uitvaartverzekering is voor iedereen anders. Uw premie is afhankelijk van:

  • Uw leeftijd
  • Het aantal jaar dat u premie wilt betalen
  • De hoogte van het verzekerd bedrag. Dit is afhankelijk van uw ideeën en wensen voor uw uitvaart. Denkt u aan een begrafenis of crematie? Of wilt u een uitvaart regelen in het buitenland?

Met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden bepaalt u zelf dat uw uitvaart aan uw wensen zal voldoen. U kunt zich bij ons al verzekeren vanaf € 1,99 per maand. Bepaal zelf hoe uw afscheid eruit komt te zien en welk verzekerd bedrag bij uw persoonlijke uitvaart past en hoe dit bedrag wordt uitgekeerd.

Uitvaart regelen zoals u het wilt

Als u kiest voor het laten uitkeren van het verzekerd bedrag in geld, kunnen u en uw nabestaanden zelf bepalen waaraan het geld wordt besteed, bij uw afscheid.Maar, u kunt er ook voor kiezen om het verzekerd bedrag te laten uitkeren door het vergoeden van de uitvaartgerelateerde kosten.

Met het afsluiten van uw verzekering bent u automatisch en gratis lid van Vereniging Yarden. Als lid komt u in aanmerking voor 10% Ledenvoordeel.

Ledenvoordeel bij Yarden

Yarden Uitvaartzorg BV biedt dit Ledenvoordeel wanneer uw uitvaart door Yarden wordt uitgevoerd. Uw Ledenvoordeel wordt berekend over het bedrag dat bij Yarden Uitvaartzorg BV aan uitvaartgerelateerde diensten wordt besteed.

Premie berekenen: hoe werkt het?

De premie wordt vastgesteld op basis van uw uitvaartwensen en het verzekerde bedrag dat daarvoor nodig is. Afhankelijk van uw leeftijd kunt u kiezen voor een premieduur van 10, 20 of 30 jaar, tot uw 65e of 85e levensjaar. Betaalt u liever geen maandelijkse premie? Dan kunt u ook kiezen voor een eenmalige premie, de zogenoemde koopsom.

DistributiekostenNaast premie betaalt u, per verzekerde, eenmalig € 59 distributiekosten. Dit zijn de kosten voor de administratieve afhandeling, het opmaken en verstrekken van de verzekeringspolis.

De distributiekosten van € 59 worden verdeeld over de looptijd van uw verzekering. U betaalt deze tegelijk met uw premie. Bij een koopsom betaalt u de distributiekosten in 1 keer. Meer informatie over de distributiekosten vindt u in ons dienstverleningsdocument.

Bereken zelf uw premie of heeft u liever een adviesgesprek?Als u het lastig vindt om zelf de premie te berekenen, dan komen we graag langs voor een adviesgesprek. Voordat u een adviesgesprek heeft met onze adviseur, krijgt u telefonisch informatie over de advieskosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Kosten adviesgesprek

De advieskosten bedragen € 120. Hiervoor komt onze adviseur bij u langs thuis en geeft u een persoonlijk adviesrapport op maat. U betaalt de advieskosten verspreid over 24 maanden (€ 5 per maand) of in 1 keer. Na het advies bepaalt u zelf of u een uitvaartverzekering afsluit.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

We zijn dagelijks geopend van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Bel mij terug

WebChat

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Sluit uw verzekering af

Sluit nu gemakkelijk en snel een Yarden uitvaartverzekering af tegen een aantrekkelijke premie.

Bereken nu uw premie

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8:00 tot 21:00 uur
Bel mij terug08:00-21:00 (ma t/m zo)
Chat online08:00-21:00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08:00-21:00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur