Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Uitvaartverzekering vergelijken

Een uitvaartverzekering laat zich niet zo makkelijk vergelijken. Uitvaartverzekeraars hanteren verschillende looptijden, indexeringen, winstdeling en voorwaarden. Daarom kan het lijken dat u een goedkope uitvaartverzekering heeft met een laag maandbedrag, maar komen uw nabestaanden later onverwacht voor verrassingen te staan.

Verschillende uitvaartverzekeringen

In Nederland zijn er verschillende uitvaartverzekeraars. Elke verzekeraar biedt een eigen uitvaartverzekering, begrafenisverzekering of overlijdensverzekering. Naast Yarden zijn dat onder andere Monuta, Dela, Nuvema en PC Hooft. Er zijn verschillende soorten uitvaartverzekeringen zoals een kapitaal uitvaartverzekering of een naturasommen uitvaartverzekering. Het is soms lastig om verschillende uitvaartverzekeringen te vergelijken. De voorwaarden verschillen per verzekeraar en soort polis. Meer weten? Lees ons blog 9 tips bij het afsluiten van een uitvaartverzekering.

1 uitvaartverzekering

Daarom bieden wij 1 uitvaartverzekering: de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Dit is een flexibele verzekering die u dagelijks kunt aanpassen aan uw veranderde wensen en situatie. Zo kun u het verzekerde bedrag eenvoudig wijzigen. En u bepaalt zelf hoe u de verzekering uitgekeerd wilt hebben: in geld aan uw erfgenamen of voor het rechtstreeks vergoeden van kosten.

Keuzevrijheid

Bij Yarden heeft u veel keuzevrijheid bij het afsluiten van de verzekering in vergelijking met begrafenisverzekeringen of uitvaartverzekeringen bij andere verzekeraars. Bij ons hangt veel af van uw wensenlijst. Wilt u begraven worden of denkt u aan cremeren? Wilt u een eenvoudige uitvaart of denkt u aan een luxe afscheid?

Bereken wat een uitvaart kost

Uitvaart standaard verzekeren

Het kan zeker geen kwaad om over dit soort vragen na te denken als u een uitvaartverzekering afsluit. Weet u het allemaal niet zo precies of wilt u er liever nog niet over nadenken? Yarden biedt de mogelijkheid later te switchen. Zo kunt u zich nu standaard verzekeren en op een ander moment uw uitvaartverzekering aanpassen aan uw wensen.

Bereken uw premie


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel gratis 0800 1292
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Uitvaartverzekering

DELA helpt u graag verder aan een passende uitvaartverzekering. Sluit eenvoudig online een uitvaartverzekering naar wens af.

Meer informatie