Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Uw uitvaartverzekering deels laten uitkeren bij terminale ziekte

De laatste levensfase kan onverwacht komen. U kunt dan te maken krijgen met onverwachte kosten. Bijvoorbeeld voor de benodigde aanvullende zorg om langer thuis te blijven wonen. Of voor het invullen van een laatste wens. Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Van Yarden is een uitvaartverzekering die onder bepaalde voorwaarden een bedrag éénmalig uitkeert als u nog in leven bent. Daarmee kunt u uw laatste wensen laten uitkomen.

Sluit uw uitvaartverzekering af

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Met Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering bepaalt u zelf hoe u het verzekerd bedrag uit laat keren. In geld of voor het rechtstreeks vergoeden van de kosten van de uitvaart. Deze flexibele verzekering kunt u dagelijks aanpassen aan uw veranderende wensen en situatie. Zoals de hoogte van het verzekerd bedrag. En, de verdeling tussen laten uitkeren in geld of laten vergoeden van de kosten van de uitvaart.

Maximaal 50%

Een uitvaartverzekering keert doorgaans uit bij overlijden. Toch kunt u bij Yarden een deel van het verzekerd bedrag deels eerder laten uitkeren. U kunt van het verzekerd bedrag in geld, maximaal 50% vóór uw overlijden laten uitkeren.

Heeft u gekozen voor het vergoeden van de uitvaartkosten? En wilt u een voorschot aanvragen? U kunt het laten vergoeden van de uitvaartkosten aanpassen naar het laten uitkeren in geld. Zo kunt u alsnog gebruik maken van deze mogelijkheid. Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Een uitvaartverzekering als u ongeneeslijk ziek bent?

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering kunt u gemakkelijk online afsluiten. Bij het afsluiten stellen wij u 3 gezondheidsvragen. Beantwoordt u 1 of meer vragen met ‘Ja’, dan kunt u geen uitvaartverzekering afsluiten. Neem toch contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar mogelijkheden. De gezondheidsvragen:

  • Bent u de afgelopen tien jaar behandeld voor of heeft u de afgelopen tien jaar klachten gehad van een hart- of vaataandoening, suikerziekte, een kwaadaardige, neurologische of psychische aandoening?
  • Bent u, los van wat u bij vraag 1 heeft ingevuld, in de afgelopen 5 jaar behandeld voor of heeft u klachten gehad van hartkloppingen, een aandoening van zenuwen en/of hersenen, een aandoening van de nieren, lever, darm, longen, een bloedziekte, een verslavingsziekte?
  • Heeft u, los van wat u in vraag 1 en 2 heeft aangegeven, het afgelopen jaar een consult bij een medisch specialist gehad of is er sprake van een verwijzing naar een medisch specialist?

Uw laatste wensen vastleggen

Het bespreken van uw uitvaartwensen met uw dierbaren kan rust geven. Zo kennen uw nabestaanden uw persoonlijke wensen voor de uitvaart. Uw uitvaartwensen vastleggen is ook mogelijk. U kunt deze zelf gemakkelijk invullen en vastleggen. Of u kunt zich laten inspireren of adviseren door een uitvaartconsulent van Yarden.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Verzekeringskaarten (PDF)

De belangrijkste kenmerken van de uitvaartverzekering in 1 overzicht. U ziet eenvoudig wat wel en niet verzekerd is en kunt verzekeringen vergelijken.

Verzekeringskaart: verzekering die geld uitkeert

Bekijk verzekeringskaart

Verzekeringskaart: verzekering waarbij nota's worden ingediend

Bekijk verzekeringskaart

Rouwverwerking en nagedachtenis bij buitencolumbarium

Uitvaart regelen

Wanneer een dierbare overlijdt moet er al snel veel geregeld worden. Door de vele mogelijkheden kunt u de uitvaart persoonlijk maken. Wilt u weten wat erbij komt kijken om een uitvaart te regelen, of waar wij u mee kunnen helpen?

Lees meer