Waarom een uitvaartverzekering?

Als u overlijdt, wilt u dat uw nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen. Maar wie betaalt de uitvaart eigenlijk? Heeft u een uitvaartverzekering, dan hoeven uw nabestaanden zich geen zorgen te maken over de kosten van het afscheid.

Zorgeloos afscheid nemen

Op een persoonlijke en betekenisvolle manier afscheid kunnen nemen van een overleden dierbare, is belangrijk voor het rouwproces. Maar in deze periode van rouw en verdriet hebben uw nabestaanden ook veel te regelen voor de uitvaart. Met een uitvaartverzekering of uitvaartpolis bespaart u hen zorgen over de kosten van het afscheid.

BEREKEN UW PREMIE

Wat kost een uitvaart?

Een eenvoudige uitvaart kost al gauw € 5.000. Wilt u iets extra's, zoals een condoleance 's avonds in het uitvaartcentrum, een rouwadvertentie of gedenkteken? Dan kunnen de kosten oplopen tot € 8.000. Dan zijn er nog vele uitbreidingsmogelijkheden om het afscheid persoonlijk en bijzonder te maken. Ook hieraan zijn kosten verbonden. Lees meer over de kosten van een uitvaart.

Daarom een uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering zorgt u dat de kosten voor uw uitvaart geheel of gedeeltelijk zijn gedekt, of u kiest ervoor om het verzekerde bedrag uit te laten keren in geld. Uw nabestaanden kunnen in alle rust afscheid van u nemen. Als u een uitvaartverzekering afsluit, kunt u zelf de looptijd bepalen en het bedrag waarvoor u zich verzekert. De premie is afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Voordelen Yarden uitvaartverzekering

Uw Yarden uitvaartverzekering biedt vele voordelen:

Scherpe premie & heldere voorwaarden

Yarden vindt dat een goed afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden we uitvaartverzekeringen met een lage premie en duidelijke voorwaarden.

Eenvoudige medische acceptatie

Om een uitvaartverzekering bij Yarden af te sluiten, hoeft u slechts 3 eenvoudige gezondheidsvragen te beantwoorden.

Altijd vrije keuze uitvaartverzorging

U bent vrij om te kiezen wie de uitvaart verzorgt, waar deze plaatsvindt en hoe het afscheid eruit komt te zien. Als u wilt, kunt u gebruik maken van een van de prachtige Yarden uitvaartlocaties en onze ervaren uitvaartverzorgers.

10% voordeel bij Yarden Uitvaartzorg

Maakt u gebruik van onze uitstekende uitvaartdiensten? Dan betaalt Yarden Uitvaartzorg 10% extra. Dit aanvullende budget kunt u vrij besteden aan diensten van Yarden Uitvaartzorg.

Lidmaatschap Vereniging Yarden

U bent automatisch en gratis lid van de actieve Vereniging Yarden.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel gratis 0800 1292
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 20.00 uur,
Zaterdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

WebChat

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Uitvaartverzekeringen

Een Yarden uitvaartverzekering biedt vele voordelen. Zoals de scherpe premie, heldere voorwaarden, eenvoudige medische acceptatie en 10% voordeel bij Yarden uitvaartzorg.

Lees meer over onze uitvaartverzekering