"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

Wat kost een uitvaart

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Een eenvoudige uitvaart kost al gauw zo’n €5.000, maar de kosten kunnen wel oplopen tot zo'n €8.000. Want ieder mens is anders en iedereen wil op zijn of haar eigen manier afscheid nemen. Yarden helpt u graag de kosten te berekenen van het door u gewenste afscheid. Gebruik onze uitvaartcalculator om de uitvaartkosten en het gewenste verzekerde bedrag te berekenen.

Wat kost mijn uitvaart

Voor uw uitvaart is veel mogelijk, maar uw persoonlijke wensen bepalen de uiteindelijke kosten van de uitvaart. Zo is een begrafenis vaak duurder dan een crematie. Bij begraven moet u bijvoorbeeld denken aan kosten voor een grafsteen, grafrechten en grafonderhoud. Bij een crematie kunt u kiezen voor een urn of verstrooiing.

Persoonlijke wensen

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Het is niet alleen de plechtigheid zelf, maar er zijn veel bijkomende kosten. U betaalt bijvoorbeeld een tarief aan de uitvaartverzorger. Andere kosten waar u aan moet denken zijn kosten voor:

  • opbaring;
  • kist;
  • rouwauto en eventuele volgauto’s;
  • condoleance;
  • rouwkaarten en/of een rouwadvertentie.

Verder kunt u bijvoorbeeld kiezen voor standaard of een uitgebreidere catering voor de gasten of een bijzonder thema voor de uitvaart, om deze nog persoonlijker te maken.

Meer informatie over uitvaartkosten

Uitvaartverzekering

Laat uw nabestaanden niet achter met onverwachte uitvaartkosten. Bij Yarden kunt u zich verzekeren voor het bedrag van uw persoonlijke uitvaart. In onze calculator kunt u al uw eigen wensen aangeven en direct uw premie berekenen.


Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00-21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Bereken vrijblijvend uw premie

Sluit nu gemakkelijk en snel een Yarden uitvaartverzekering af tegen een aantrekkelijke premie.

Bereken vrijblijvend uw premie