Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

André van den Burg

André van den Burg

9.1

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging IJsseldelta, bij Uitvaartverzorging Steenwijkerland - Westerveld, bij Yarden Apeldoorn, bij Yarden Zwolle, bij Yarden Deventer, bij Yarden Emmeloord en bij Yarden Kampen en Dronten.

Over André van den Burg

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger André? Dat André vriendelijk, betrokken en zorgvuldig is. En dat hij hen geruststelt en goed meedenkt met hun wensen. "Wat ik vaak hoor, is dat ik zo rustig blijf", vertelt André. Klanten beoordelen de uitvaarten van André gemiddeld met het cijfer 9,1.

André heeft veel zorg, aandacht en ruimte voor eigen inbreng gegevens aan ons.

Waarom is André uitvaartverzorger geworden?

André: "Uitvaartverzorger word je niet zomaar, het zit in je. Ik kom uit een familie van uitvaartverzorgers. Mijn opa was uitvaartverzorger, mijn vader ook. Als kleine jongen ging ik vaak met mijn vader mee. En toen dacht ik al: dit wil ik later ook. Nu werk ik al meer dan 20 jaar bij Yarden Uitvaartverzorging. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Daarom kan ik families goed adviseren, hoe ze afscheid kunnen nemen op een manier die past bij de persoon die is overleden."

Wat kan uitvaartverzorger André voor u betekenen?

Als iemand is overleden, is dat een emotionele periode. Als uitvaartverzorger is André er voor de familie. André: "Ik help de familie met alles wat geregeld moet worden. Natuurlijk in goed overleg. Bij een uitvaart is zo ontzettend veel mogelijk. Daarom laat ik families altijd eerst hun wensen vertellen. Ik denk mee en geef advies. Zo maken we er samen een uitvaart van waar de familie met een goed gevoel op terugkijkt." Een paar weken na de uitvaart gaat André bij de familie langs of belt hij ze. "Dat wordt altijd erg gewaardeerd", aldus André.

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u André inschakelen?

André: "Ik heb al zoveel verschillende uitvaarten georganiseerd, dat ik voor iedere uitvaart gevraagd kan worden. Zo heb ik ervaring met islamistische, Russisch-orthodoxe, katholieke en joodse uitvaarten. Ook kan ik van alles organiseren voor een uitvaart, zoals een rondvaart of een paard en wagen."

Welke uitvaart herinnert André zich nog goed?

"Een rondvaart door de grachten van Amsterdam was heel bijzonder", vertelt André. "De jongen die was overleden wilde graag op zijn eigen manier afscheid nemen van Amsterdam. Zijn zwarte kist stond op het dek van de rondvaartboot. Aan boord veel jonge mensen. Er werd harde muziek gemaakt, omdat de jongen vond dat het leven gevierd moest worden.

Lees de column

Mijn collega's

Contact met André van den Burg

André van den Burg

André gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met André Direct afspraak maken