"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger Anneke van Engeldorp - Gastelaars

Hele kleine dingen persoonlijk maken, dat is wat mij drijft.
Afspraak maken met Anneke van Engeldorp - Gastelaars?
Neem contact op met Yarden Hilversum.
K 088 927 3610 088 927 3610

Anneke van Engeldorp - Gastelaars is uitvaartverzorger bij Yarden Hilversum, bij Yarden Utrecht, bij Yarden Almere, bij Yarden Lelystad, en bij Yarden Amersfoort

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Anneke

Dat Anneke rustig, betrokken, respectvol en professioneel is. En dat zij veel tijd en aandacht voor hen heeft. "Regelmatig zeggen mensen tegen mij dat ze er alle vertrouwen in hebben dat het goed komt", vertelt Anneke. Mensen beoordelen de uitvaarten van Anneke gemiddeld met het cijfer 8,8.

Anneke was betrokken en nam de tijd. Ze kon prioriteiten stellen, was professioneel maar bovenal menselijk.

Waarom is Anneke uitvaartverzorger geworden?

Anneke: "20 jaar lang heb ik als kraamverzorgende ouders mogen helpen bij en na de geboorte van hun kind. Daarna vroeg ik me af welk werk ik nog eens 20 jaar met liefde zou willen doen. Toen verloor ik iemand. Daardoor kreeg ik interesse in verschillende vormen van afscheid nemen. En kwam ik op het idee van uitvaartverzorging. Ook omdat ik als kraamverzorgende een paar keer heb meegemaakt dat een kindje dood geboren werd. Het werk als uitvaartverzorger past bij mij. Ik werk graag met mensen en vind het fijn om hen aandacht en zorg te geven."

Wat kan uitvaartverzorger Anneke voor u betekenen?

Anneke kan in een verdrietige en emotionele situatie met u meedenken."Ik verzamel de wensen van de familie voor de uitvaart en leg deze vast. Zo krijgt de familie ruimte om over de inhoud van de uitvaart na te denken en de uitvaart voor te bereiden", vertelt Anneke. "Op de dagen tot aan de uitvaart bel ik dagelijks met de familie. Eventueel kom ik nog een keer langs." Tijdens de uitvaart zorgt Anneke ervoor dat alles gaat zoals afgesproken. Anneke: "Ik kan ook sprekers voorstellen en de uitvaart openen en afsluiten als de familie dat wil. Ongeveer drie tot vier weken na de uitvaart bel ik de familie nog een keer. Of kom ik langs, als de familie graag persoonlijk wil napraten."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Anneke inschakelen?

"Iedere uitvaart is bijzonder en ik vind het interessant om steeds weer met verschillende culturen te werken. Uit welke cultuur of van welke religie iemand is maakt niet uit", aldus Anneke. "Ik probeer steeds te ontdekken wat een familie van mij nodig heeft om op hun eigen manier afscheid te nemen." Anneke vindt het mooi om ouders te begeleiden die afscheid moeten nemen van hun baby. Anneke: "Zo komen de twee beroepen waar ik van hou, samen."

Welke uitvaart herinnert Anneke zich nog goed?

Anneke: "De uitvaart van een baby die plotseling was overleden. Het verdriet van de jonge ouders was zo groot. Ze konden eerst helemaal niet nadenken over wat voor uitvaart ze wilden. Ik heb de ouders geholpen. Samen met hun familie en vrienden hebben ze de eerste twee dagen alleen maar hardop nagedacht over het afscheid. Zo ontstonden mooie ideeën. Bij het afscheid waren allemaal jonge mensen en heel veel kinderen. Deze uitvaart vergeet ik nooit."

Contact met Anneke van Engeldorp

Anneke werkt als uitvaartverzorger bij Yarden Uitvaartverzorging Utrecht en bij Yarden Uitvaartverzorging Baarn-Soest.

neem contact op

Mijn collega's

Yarden uitvaartverzorger Remco Meijerink Met een ode aan het leven afscheid nemen. Daar help ik graag bij. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer Er samen met de familie een mooi, warm, waardig en respectvol afscheid van maken. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Joost Veenstra Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Yarden uitvaartverzorger Marianne Ronday Een handvat bieden voor een passende en mooie uitvaart. Maak kennis
Uitvaartverzorger Heleen van der Kwaak Kijken, luisteren en invoelen. Maak kennis


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?