"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger Cheryl de Bruin

Ik vind het mooi om het 'onmogelijke' mogelijk te maken.
Afspraak maken met Cheryl de Bruin?
Neem contact op met Yarden & Van Proosdij Uitvaartzorg.
K 06 3077 6650 06 3077 6650

Cheryl de Bruin is uitvaartverzorger bij Yarden & Van Proosdij Uitvaartzorg

Over Cheryl de Bruin

Cheryl, welke karaktereigenschappen bezit jij die jij inzet in jouw werk?

"Ik kan goed luisteren, ik ben betrokken en ik kan mij goed inleven. Ik probeer met deze karaktereigenschappen iedere uitvaart persoonlijk en uniek te maken. Verder vind ik het erg mooi om het 'onmogelijke' mogelijk te maken. Daar heb ik veel voldoening van. Het is vreemd om jezelf op te hemelen. Uiteindelijk bepalen nabestaanden of ik aan het beeld wat ik van mijzelf heb voldoe."

Wat is het mooie van het beroep uitvaartverzorger?

"Als uitvaartverzorger kun je in een heel moeilijke periode nabestaanden helpen en rust brengen. Het is heel bijzonder en mooi om voor de nabestaanden op basis van alle uitvaartmogelijkheden een passend afscheid te organiseren, waar familie, vrienden en kennissen met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Een afscheid waar men 'mee verder' kan."

Wat is de meest bijzondere uitvaartwens die je hebt verzorgd?

"Iedere uitvaart is bijzonder op zijn eigen manier, of het een uitvaart in besloten kring is of juist een heel uitgebreide uitvaart. Het gaat erom dat de familie op een goede en fijne manier afscheid heeft kunnen nemen van hun dierbare."

Waar ben je in je werk trots op?

"Ik ben trots op alles wat ik doe in mijn werk als uitvaartverzorger. Ik vind het heel bijzonder dat ik de nabestaanden mag begeleiden in een moeilijke en meestal verdrietige periode. Als de familie er uiteindelijk met een goed gevoel op terug kijkt, heb ik een voldaan gevoel."

Hoe zie je jouw eigen uitvaart voor je?

"Veel mooie muziek en vooral veel roze, de kleur roze maakt mij blij. De mensen die mij kennen zullen bij de kleur roze dan ook meteen denken: "Dat past helemaal bij haar". Ik vind het belangrijk dat tijdens mijn afscheid mijn leven gevierd wordt. Ik zou mijn uitvaart graag als een vrolijk geheel zien met een lach en een traan."

Blogs van Cheryl de Bruin

‘Een goed afscheid helpt je verder.’ Dat is wat we beloven. Onze ervaring leert ons dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom doen onze uitvaartverzorgers er alles aan om dit voor iedereen mogelijk te maken. Sommige uitvaartverzorgers zetten hun bijzondere afscheidsverhalen op papier. Lees hieronder de blogs van Cheryl de Bruin:


sep

10

Een frietkraam

Mevrouw had altijd gezegd: ‘bij mijn afscheid wil ik kroketten van Dungelmann’. Bij van Proosdij uitvaartzorg regelden ze dus een frietkraam.

Een frietkraam

Mijn collega's

Yarden uitvaartverzorger Bert van Proosdij Niet tegenover, maar naast u. Maak kennis


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?