Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Dick Huizinga

Dick Huizinga

8.8

Is uitvaartverzorger bij Yarden Groningen.

Over Dick Huizinga

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Dick? Dat Dick vriendelijk en rustig is. En dat hij graag helpt en meedenkt en afspraken nakomt. "Als mensen na de uitvaart tevreden zijn, weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan", aldus Dick. Klanten beoordelen de uitvaarten van Dick gemiddeld met het cijfer 8,8.

Het contact met Dick was heel menselijk en warm. Hij was zeer behulpzaam en regelde alles.

Waarom is Dick uitvaartverzorger geworden?

"Mijn opa en oma overleden vlak na elkaar. Daarna kreeg ik interesse voor het vak uitvaartverzorging", vertelt Dick. Hij werkt sinds 2002 bij Yarden en is begonnen als uitvaartmedewerker. Dick: "Dan verzorg je de persoon die is overleden, rijd je de rouwauto of draag je als drager de kist. In 2007 ben ik uitvaartverzorger geworden. Het contact met mensen vind ik erg fijn. En dat ik samen met de familie een uitvaart organiseer waar ze tevreden over zijn."

Wat kan uitvaartverzorger Dick voor u betekenen?

Als uitvaartverzorger begeleidt Dick families voor, tijdens en na het overlijden van iemand van wie ze houden. "Het is mooi om families in deze periode te helpen", aldus Dick. "Zodat mensen op een goede manier en vooral op hun eigen manier afscheid kunnen nemen."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Dick inschakelen?

Dick: "Uitvaarten van verschillende culturen maken mijn werk interessant en afwisselend. Surinamers, Hindostanen, moslims of Chinezen hebben allemaal eigen gewoonten bij uitvaarten. In mijn werk ben ik al zoveel verschillende culturen tegengekomen, ik heb geen voorkeur. Ik vind dat iedereen goed afscheid moet kunnen nemen."

Welke uitvaart herinnert Dick zich nog goed?

Iedere uitvaart is volgens Dick uniek. Door bijvoorbeeld muziek en foto’s worden uitvaarten ook steeds persoonlijker. "Ik word soms geraakt door wat er tijdens de uitvaart wordt verteld over de persoon die is overleden", vertelt Dick. "Als je geen emoties hebt, passen de werkzaamheden van uitvaartverzorger ook niet bij je."

Mijn collega's

Contact met Dick Huizinga

Uitvaartverzorger Dick Huizinga

Dick Huizinga

Dick gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Dick Direct afspraak maken