Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Eelke Lap

Eelke Lap

9.5

Is uitvaartverzorger bij Yarden Drachten en bij Yarden Leeuwarden.

Over Eelke Lap

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Eelke? Dat Eelke vriendelijk, deskundig en betrokken is en goede adviezen geeft. En dat hij uitvaarten goed begeleidt en afspraken nakomt. Mensen beoordelen de uitvaarten van Eelke gemiddeld met het cijfer 9,5.

Waarom is Eelke uitvaartverzorger geworden?

"Ik ben op mijn 44e uitvaartverzorger geworden", vertelt Eelke. "Ik kende het werk van uitvaartverzorging al een beetje omdat ik regelmatig orgel speelde bij uitvaarten. En ook door gesprekken met medewerkers van een uitvaartbedrijf."

Wat kan uitvaartverzorger Eelke voor u betekenen?

Eelke: "Een goede uitvaartverzorger organiseert op een ontspannen manier samen met de familie de uitvaart. Dat kan de pijn van het verlies minder maken. Ik help mensen zodat zij zich minder zorgen hoeven maken in de moeilijke periode voor de uitvaart, tijdens de uitvaart en erna."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Eelke inschakelen?

"Ik heb geen voorkeur of specialisme", aldus Eelke. "Een uitvaart van een kind of jong iemand kan mij persoonlijk raken. Maar in zo’n moeilijke situatie kan ik ook veel betekenen voor de familie. Daarom is elke uitvaart weer een uitdaging voor mij."

Welke uitvaart herinnert Eelke zich nog goed?

Dat leest u in de columns die Eelke schreef over een aantal uitvaarten die hij heeft begeleid. Bijvoorbeeld Lief en eenzaam over de uitvaart van een oude meneer van 92 jaar. Of Een lege cocon als afscheid over het overlijden van een baby..

Meer columns:

Contact met Eelke Lap

Eelke Lap

Eelke gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Eelke Direct afspraak maken