Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Elvira van Mulken-Janssen

Elvira van Mulken-Janssen

9.6

Is uitvaartverzorger bij Yarden Maastricht-Heerlen.

Over Elvira van Mulken-Janssen

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Elvira? Dat Elvira meeleeft, vriendelijk, zorgzaam en betrokken is. Klanten beoordelen de uitvaarten van Elvira gemiddeld met het cijfer 9,6.

Elvira heeft de begrafenisplechtigheid zeer goed begeleid en aan al onze wensen voldaan.

Waarom is Elvira uitvaartverzorger geworden?

"Toen mijn vriendin een paar jaar geleden aan borstkanker overleed, kreeg ik interesse in het vak uitvaartverzorging", vertelt Elvira. "Na haar uitvaart heb ik een gesprek gehad met de uitvaartverzorger. Om te weten wat de werkzaamheden van een uitvaartverzorger zijn. En daarna wist ik dat ik ook uitvaartverzorger wilde worden."

Wat kan uitvaartverzorger Elvira voor u betekenen?

Elvira: "Ik kan me goed inleven in verschillende situaties. Als uitvaartverzorger steun ik de familie in deze moeilijke tijd. Ook luister ik goed naar hen. Zodat de uitvaart precies wordt zoals de persoon die is overleden heeft aangegeven. En zodat de uitvaart past bij de wensen van de familie."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Elvira inschakelen?

"Iedere uitvaart is anders. En iedere familie reageert anders op een overlijden en heeft andere wensen. Daarom heb ik geen voorkeur", vertelt Elvira.

Welke uitvaart herinnert Elvira zich nog goed?

Elvira: "De uitvaart van een meneer. Na de uitvaart kreeg ik van zijn vrouw een roos uit het bloemstuk van de kist. Af en toe heb ik nog contact met deze familie."

Mijn collega's

Contact met Elvira van Mulken-Janssen

Elvira van Mulken-Janssen

Elvira gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Elvira Direct afspraak maken