Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Floor van der Hoeven

Floor van der Hoeven

9.5

Is uitvaartverzorger bij Yarden Utrecht, bij Yarden Hilversum, bij Yarden Almere, bij Yarden Amersfoort en bij Yarden Lelystad.

Over Floor van der Hoeven

Klanten waarderen de dienstverlening van Floor van der Hoeven gemiddeld met het cijfer 9,5.

Wat kun jij als uitvaartverzorger voor mensen betekenen?

Ik ben een betrokken persoon. Als uitvaartverzorger wil ik me ook optimaal inzetten om samen met de familie een mooi, passend én persoonlijk afscheid te verzorgen.

Waarom heb je ervoor gekozen om uitvaartverzorger te worden?

Nadat ik langere tijd in de commerciële sector had gewerkt, wist ik dat ik graag werk met meer betekenis wilde gaan doen. Zo kwam ik in de uitvaartbranche terecht en werk ik nu alweer enige jaren bij Yarden. Hier heb ik verschillende functies gehad en ben toen de opleiding tot uitvaartbegeleider gaan volgen. Vervolgens heb ik de stap genomen om als uitvaartverzorger te werken en dit is voor mij de beste stap in mijn carrière geweest.

Voor welke bijzondere en/of culturele uitvaarten kunnen mensen jou inschakelen?

Ik ben breed inzetbaar en begeleid ook diverse soorten uitvaarten. Ik vind het daarbij vooral belangrijk dat de familie op een eigen, persoonlijke manier afscheid kan nemen van hun dierbare en zij later op een mooi afscheid kunnen terugkijken.

Welke uitvaart staat je het meeste bij?

Een van de eerste uitvaarten die ik begeleid heb was de uitvaart van baby'tje. Dat was intens verdrietig en emotioneel. Het was een prachtig, heel persoonlijk afscheid. Tijdens de dienst heb ik mij groot kunnen houden, maar toen de familie het terrein afreed, heb ik wel even een traantje gelaten.

Is er wel eens iets grappigs of raars voorgevallen bij een uitvaart?

Tot nu toe heb ik nog niets ‘raars’ meegemaakt bij een uitvaart. Mocht er een keer iets onverwachts gebeuren bij een uitvaart, dan doe ik er alles aan om de rust behouden en het overzicht bewaren.

Kun je iets persoonlijks over jezelf vertellen?

Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Utrecht. Ik ga graag uit eten en skiën is een van mijn meest favoriete bezigheden.

Kun je kort vertellen hoe jouw uitvaart eruit moet zien?

Als ik kom te overlijden wil ik gecremeerd worden. Dit heb ik ook al kenbaar gemaakt bij mijn familie, zodat ze niet op dat moment nog voor de keuze komen te staan.

Verder zou ik het fijn vinden wanneer het leven gevierd wordt. Er mag best gelachen worden en achteraf kan er een lekkere borrel geschonken worden. Maar de precieze invulling laat ik over aan mijn naasten. Zij zijn degene die afscheid moeten nemen, dus zij mogen ook bepalen hoe ze dat willen doen.

Wat zeggen mensen voor wie je een uitvaart hebt verzorgd, over jou?

Van familieleden hoor ik wel eens dat ik rustig, professioneel en betrokken overkom. Dat zijn ook eigenschappen die ik als uitvaartverzorger wil inzetten om zo bij te kunnen dragen aan een goed afscheid.

Blogs van Floor van der Hoeven

Contact met Floor van der Hoeven

Uitvaartverzorger Floor van der Hoeven

Floor van der Hoeven

Floor gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Floor Direct afspraak maken