Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Gert-Jan Hendrikx

Gert-Jan Hendrikx

0

Afspraak maken met Gert-Jan?

Over Gert-Jan Hendrikx

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Gert-Jan? Gert-Jan: "Nabestaanden geven vaak aan dat zij vooral de ruimte kregen om rustig hun verhaal te kunnen doen. Zeker in de 1e ontmoeting is het belangrijk dat mensen hun verhaal kwijt kunnen en zo samen met mij de uitvaart rustig vorm kunnen geven. Rustig kunnen luisteren en in kunnen spelen op de dingen die gezegd of gedaan worden, geeft de nabestaanden het gevoel niet zomaar een volgende ‘klant’ te zijn, maar een familie waar ik 100% aandacht aan geef."

Het contact met Gert-Jan voelde vanaf het begin al vertrouwd, hij had echt aandacht voor ónze wensen.

Waarom is Gert-Jan uitvaartverzorger geworden?

Gert-Jan: "Na jarenlang gewerkt te hebben in de internationale hotellerie vond ik het een uitdaging om mijn ervaringen, daar opgedaan, toe te passen in het vak van uitvaartverzorger en zo nabestaanden met zorg en aandacht te begeleiden."

Wat kan uitvaartverzorger Gert-Jan voor u betekenen?

Gert-Jan: "Afscheid nemen hoort bij het leven. Afscheid nemen van een dierbare, zodat de nabestaanden met een goed gevoel er op terug kunnen kijken, is mijn streven. Als gastheer tijdens deze ingrijpende en hectische periode neem ik tal van zorgen uit handen en adviseer de nabestaanden bij het nemen van de juiste beslissingen. Voorheen was een uitvaart een vast gegeven met een strak programma zonder de mogelijkheid om persoonlijke wensen in te brengen. Vandaag de dag is onze maatschappij een samenleving van persoonlijke wensen en dit betekent ook voor de uitvaart van een dierbare dat alle wensen bespreekbaar mogen en moeten zijn. Als gastheer voel ik mij betrokken bij de familie en probeer er te zijn voor hen wanneer zij dat nodig hebben. Onzichtbaar aanwezig om de nabestaanden de ruimte te geven op een passende wijze afscheid te nemen van hun dierbare overledene is mijn motto."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Gert-Jan inschakelen?

Gert-Jan: "In mijn werk als uitvaartverzorger vind ik het interessant om kennis te maken met diverse culturen en geloven die ons land kent. Iedere cultuur of ieder geloof heeft zo zijn specifieke wensen en daardoor soms ook eisen hoe de uitvaart er uit mag zien. Samen met de nabestaanden kijk ik dan hoe we deze wensen kunnen inpassen in de uitvaart."

Mijn collega's

Contact met Gert-Jan Hendrikx

Gert-Jan Hendrikx

Gert-Jan gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Gert-Jan Direct afspraak maken