Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

Grietje van Selst-Stapel

Grietje van Selst-Stapel

9.4

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging in Assen.

Over Grietje van Selst-Stapel

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Grietje? Dat Grietje goed luistert en meedenkt. En dat ze rustig en betrokken is. Mensen beoordelen de uitvaarten van Grietje gemiddeld met het cijfer 9,4.

Waarom is Grietje uitvaartverzorger geworden?

Grietje: "Om mensen te helpen. Dat deed ik hiervoor in de verpleging. Als uitvaartverzorger heb ik andere uitdagingen. Een mooie kaart laten maken, allerlei dingen regelen, in korte tijd veel contact met mensen hebben. Ik hou van de afwisseling. En een mooi afscheid organiseren, daar doe ik het voor."

Wat kan uitvaartverzorger Grietje voor u betekenen?

"Als je iemand verliest, komt er veel op je af", vertelt Grietje. "Ik vind het fijn om dan te kunnen helpen. Dat doe ik door goed te luisteren en adviezen en ideeƫn voor de uitvaart te geven. Het is belangrijk dat je afscheid neemt op de manier die bij je past. Daar begeleid ik bij." Tijdens de uitvaart zorgt Grietje ervoor dat alles goed gaat. En dat de familie na afloop tevreden kan zijn. Grietje: "Want uit ervaring blijkt dat een goed afscheid je verder helpt."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Grietje inschakelen?

Het maakt Grietje niet uit wat voor soort uitvaart u wilt. Grietje: "Ik help iedereen zo goed mogelijk. Op een persoonlijke en betrokken manier."

Welke uitvaart herinnert Grietje zich nog goed?

"De eerste uitvaart op de natuurbegraafplaats in Eext", vertelt Grietje. "De uitvaart was van de man van mijn vriendin. Hij was veel te jong overleden. Maar het was een prachtig afscheid, midden in het bos. En het was prachtig weer. Hun zoon schepte het graf dicht, hij had blaren op zijn handen."

Columns van uitvaartverzorger Grietje van Selst-Stapel

"Een goed afscheid helpt je verder." Dat is wat we beloven. Onze ervaring leert ons dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom doen onze uitvaartverzorgers er alles aan om dit voor iedereen mogelijk te maken. Hier leest u de bijzondere afscheidsverhalen van Grietje van Selst:

Contact met Grietje van Selst - Stapel

Yarden uitvaartverzorger Grietje van Selst

Grietje van Selst-Stapel

Grietje gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Grietje Direct afspraak maken