Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Hanneke Bakker-Wesselink

Hanneke Bakker-Wesselink

9.2

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging Dinkelstreek, bij Uitvaartverzorging in Almelo, bij Crematie of begrafenis regelen in regio Enschede, bij Yarden Arnhem, bij Yarden Deventer, bij Yarden Hengelo en bij Yarden Dedemsvaart.

Over Hanneke Bakker-Wesselink

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Hanneke? Dat Hanneke betrokken, begripvol en flexibel is. En dat zij goed meedenkt en naar hun wensen luistert. ‘Mensen vinden mijn rustige aanwezigheid ook fijn’, vult Hanneke aan. Mensen beoordelen de uitvaarten van Hanneke gemiddeld met het cijfer 9,2.

Hanneke is zeer professioneel, vriendelijk, rustig en empatisch.

Waarom is Hanneke uitvaartverzorger geworden?

‘De eerste keer dat ik bij een uitvaart was, kreeg ik direct interesse in de werkzaamheden van een uitvaartverzorger‘, vertelt Hanneke. ‘Daarom ben ik in de uitvaartverzorging gaan werken.’

Wat kan uitvaartverzorger Hanneke voor u betekenen?

Hanneke: ‘Ik kan goed luisteren. Voor de uitvaart luister ik bijvoorbeeld goed naar de wensen van de familie. En zorg ik ervoor dat die wensen worden meegenomen tijdens de uitvaart. Zodat de uitvaart wordt zoals de familie het wil.

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Hanneke inschakelen?

Hanneke kan alle uitvaarten voor u organiseren. Bijvoorbeeld uitvaarten van verschillende culturen.

Welke uitvaart herinnert Hanneke zich nog goed?

‘De uitvaarten waarbij je voelt wat de persoon die is overleden heeft betekend voor zijn of haar naasten. Die uitvaarten blijven mij het meeste bij’, aldus Hanneke.

Mijn collega's

Contact met Hanneke Bakker-Wesselink

Yarden uitvaartverzorger Hanneke Bakker

Hanneke Bakker-Wesselink

Hanneke gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Hanneke Direct afspraak maken