Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Heleen Ramakers-Souren

Heleen Ramakers-Souren

9.5

Is uitvaartverzorger bij Yarden Maastricht-Heerlen.

Over Heleen Ramakers-Souren

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Heleen? Dat Heleen betrokken is en meeleeft. En dat zij uitvaarten persoonlijk en professioneel begeleidt. Mensen beoordelen de uitvaarten van Heleen gemiddeld met het cijfer 9,5.

Waarom is Heleen uitvaartverzorger geworden?

"Ik was altijd al geïnteresseerd in hoe mensen afscheid nemen", vertelt Heleen. "Toen ik niet meer tevreden was met mijn kantoorbaan, dacht ik terug aan de uitvaarten van mijn vader, opa en oma. En aan de prettige manier waarop ze waren begeleid. Het leek mij fijn om iedere dag met uitvaarten bezig te mogen zijn. Daarom ben ik uitvaartverzorger geworden."

Wat kan uitvaartverzorger Heleen voor u betekenen?

Heleen: "Ik begeleid mensen bij het regelen van een uitvaart. Ik beantwoord hun vragen en geef ze ideeën. Zodat ze zich geen zorgen hoeven maken voor de uitvaart. Vaak weet de familie al hoe de uitvaart eruit moet zien. Het is als uitvaartverzorger dan belangrijk om goed te luisteren en de wensen van de familie uit te voeren. Het grootste compliment is na de uitvaart horen dat een uitvaart precies paste bij de persoon die is overleden."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Heleen inschakelen?

Heleen heeft geen voorkeur voor bepaalde uitvaarten. Zij kan elke uitvaart voor u begeleiden.

Welke uitvaart herinnert Heleen zich nog goed?

Heleen werkt nu vijf jaar in de uitvaartverzorging. En heeft vele uitvaarten begeleid, groot en klein. Een aantal daarvan herinnert ze zich nog goed. "Ook de fijne contacten met sommige families vergeet ik nooit", vertelt ze.

Mijn collega's

Contact met Heleen Ramakers-Souren

Heleen Ramakers-Souren

Heleen gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Heleen Direct afspraak maken