Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Hellen van Rooij

Hellen van Rooij

10.0

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging Noord-Holland Zuid.

Over Hellen van Rooij

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Hellen? Dat Hellen vriendelijk, lief en rustig is. En dat zij goed luistert en meedenkt. Mensen beoordelen de uitvaarten van Hellen gemiddeld met het cijfer 10,0.

Hellen begreep wat onze wensen waren en heeft de uitvaart perfect begeleid.

Waarom is Hellen uitvaartverzorger geworden?

Hellen: "Ik was 16 toen mijn opa overleed. Tijdens zijn begrafenis was de sfeer gespannen, mocht niets en waren wij bang. Toen dacht ik al: dit moet anders. Later overleed mijn oom. Ook op zijn afscheid kijk ik niet met een fijn gevoel terug. Ik ben dus uitvaartverzorger geworden om het anders te doen. Om mensen wel een mooie herinnering te geven aan een uitvaart. Het werk in de uitvaartverzorging verveelt me nooit, want iedere uitvaart is anders."

Wat kan uitvaartverzorger Hellen voor u betekenen?

"Als uitvaartverzorger ben ik er voor de familie", vertelt Hellen. "Om voor hen het afscheid zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik hoop dat ik een betrouwbare ondersteuning voor de familie ben. Niets moet, alles mag, zeg ik altijd. Tijdens een uitvaart betrek ik graag kinderen erbij. Bijvoorbeeld door met ze voor de rouwwagen te lopen. En mensen die zenuwachtig zijn voor een toespraak, probeer ik rustig te maken."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Hellen inschakelen?

U kunt Hellen voor iedere uitvaart inschakelen. Het maakt niet wat uw cultuur is of wat uw wensen zijn. Hellen heeft graag een gesprek met u.

Welke uitvaart herinnert Hellen zich nog goed?

Hellen: "Bijzondere dingen onthoud je. Zoals een man die zijn overleden vrouw in zijn motor met zijspan meenam. Hun 2 kindjes zaten achterop de motor. Of een zoon die zijn overleden vader in zijn vrachtwagentje door het dorp reed. En pas geleden heb ik mijn nicht begraven, ze was nog maar 54 jaar. Ze bleef tot haar dood zo positief. Dat heeft indruk op mij gemaakt. Tijdens de uitvaart heb ik met haar zusje gedanst. Iedereen klapte mee, ik kreeg er kippenvel van!"

Mijn collega's

Contact met Hellen van Rooij

Hellen van Rooij

Hellen gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Hellen Direct afspraak maken