Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Hylkje van der Kamp-Tjerkstra

Hylkje van der Kamp-Tjerkstra

8.2

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging West Friesland en bij Yarden Leeuwarden.

Over Hylkje van der Kamp-Tjerkstra

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Hylkje? Dat Hylkje vriendelijk, rustig en behulpzaam is. En dat zij meeleeft, goede adviezen geeft en naar de wensen van de familie luistert. Mensen beoordelen de uitvaarten van Hylkje gemiddeld met het cijfer 8,2.

Wij zijn erg tevreden over de wame persoonlijkheid van Hylkje tijdens deze dagen.

Waarom is Hylkje uitvaartverzorger geworden?

Hylkje: "Ik kreeg interesse in de werkzaamheden van een uitvaartverzorger toen een aantal van mijn familieleden zeer plotseling overleed. En ook door mijn werk als verpleegster. Ik heb veel mensen verzorgd die bijna dood gingen. Maar ook als klein meisje vond ik begrafenissen al interessant en spannend. En was ik bezig met de dood. Met mijn beppe (oma) stond ik altijd te kijken als er een begrafenisstoet voorbij kwam."

Wat kan uitvaartverzorger Hylkje voor u betekenen?

"Ik help mensen om een goed afscheid te organiseren voor hun dierbare", vertelt Hylkje. "En ik begeleid de familie tot en met na de uitvaart. Ik hoop dat de familie zo op een goede manier kan rouwen." Heeft u een bijzondere, gekke of creatieve wens voor de uitvaart? Dan is Hylkje de juiste uitvaartverzorger voor u. "Ik sta open voor alle ideeën en doe er alles aan om de wensen van de familie uit te voeren. Ik blijf altijd rustig, raak niet snel in paniek en denk altijd in oplossingen."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Hylkje inschakelen?

Hylkje: "Ik heb ervaring met uitvaarten van kinderen. Dat betekent niet dat ik iedere uitvaart van een kind moet begeleiden. Nu ik zelf kleinkinderen heb, vind ik deze uitvaarten emotioneel toch zwaarder."

Welke uitvaart herinnert Hylkje zich nog goed?

"De ene uitvaart maakt niet meer indruk op mij dan de andere uitvaart", aldus Hylkje. "Een hele grote uitvaart met veel mensen maakt indruk. Maar juist een kleine, intieme uitvaart ook."

Mijn collega's

Contact met Hylkje van der Kamp-Tjerkstra

Hylkje van der Kamp-Tjerkstra

Hylkje gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Hylkje Direct afspraak maken