"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger Ineke Kuhlman

Ieder mens verdient het beste. Ieder afscheid dus ook.

Afspraak maken met Ineke Kuhlman?
Neem contact op met Yarden Zaandam.

088 927 3571
bedrijfsbureau.cluster.west@yarden.nl


Ineke Kuhlman is uitvaartverzorger bij Yarden Zaandam en bij Uitvaartverzorging Noord-Holland Zuid.

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Ineke?

Dat Ineke rust uitstraalt, waardoor er ook rust komt bij de nabestaanden. Bovendien dat ze veel zorgen wegneemt met haar adviezen, waarbij ze de keuze bij de familie laat. "Je bent voor dit vak geboren", krijgt ze vaak te horen.

Klanten waarderen de uitvaarten van Ineke Kuhlman gemiddeld met het cijfer 9,7.

Waarom is Ineke uitvaartverzorger geworden?

Ineke: "Ik was secretaresse, maar daar vond ik al een tijd niet de juiste voldoening meer in. Het persoonlijke en menselijke miste ik in dat vak. Jarenlang heb ik naast mijn werk en mijn gezin heel intensief voor mijn moeder gezorgd. Toen zij overleed, heb ik met ondersteuning van een uitvaartverzorger zelf haar uitvaart geregeld en de plechtigheid verzorgd. Onze kinderen waren inmiddels de deur uit en dit was voor mij het moment om het roer om te gooien. Zo kwam ik bij Yarden terecht. Eerst in de verzorging van overledenen en nu als uitvaartverzorger."

Wat kan uitvaartverzorger Ineke voor u betekenen?

Ineke: "Ik zorg dat familie en vrienden mooie herinneringen overhouden aan een uitvaart", vertelt Ineke. "Daarom ben ik er voor de familie in de periode rondom de uitvaart. Zodat de familie rust krijgt en voelt dat alles goed geregeld wordt." Samen met u zorgt Ineke voor een uitvaart die past bij de persoon die is overleden én bij de familie die achter blijft. Ineke’s taken als uitvaartverzorger zijn het plannen en organiseren van alle belangrijke zaken. "Ook na de uitvaart heb ik nog contact met de familie", vertelt Ineke. "Na een paar dagen bel ik. En ik breng zelf de factuur."

Voor welke (bijzondere) uitvaarten kunt u Ineke inschakelen?

U kunt Ineke inschakelen voor alle soorten uitvaarten. Indien zij op een bepaald punt geen ervaring heeft, kan zij altijd de hulp inschakelen van een collega.
Ineke: "Ik heb geen voorkeur voor bepaalde uitvaarten. Of het nu een grote uitvaart is of een uitvaart in besloten kring, een uitvaart van een jong persoon of iemand die heel oud is. In alle gevallen wil ik dat de nabestaanden kunnen terugkijken op een mooi afscheid en daar een goede herinnering aan overhouden."

Welke uitvaart herinnert Ineke zich nog goed?

Ineke: "Er zijn veel uitvaarten die mij bij blijven. Eigenlijk allemaal wel. Maar als ik er toch een moet noemen, dan is het de uitvaart van een jonge man met een verstandelijke beperking. De aula zat tijdens de plechtigheid vol met zijn huisgenoten. Hij was altijd dol geweest op Swiebertje, die ook prominent op zijn kist stond. Hij had 2 vriendinnen, maar op een was hij met meest verliefd geweest en die vertelde op haar eigen manier over het vriendje dat ze nu moest missen. Vervolgens werd het nummer 'Ik voel me zo verdomd alleen’ van Ciske de Rat gedraaid. Iedereen in de aula zong uit volle borst mee. Dat moment van eenvoud en zo intens beleefd door deze mensen, vergeet ik nooit meer."

Contact met Ineke Kuhlman - Kraan

Ineke Kuhlman is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging Noord-Holland Zuid, regio Zaandam e.o. Een afspraak maken? Neem contact op via e-mail. Rechtstreeks bellen mag natuurlijk ook: 06 - 2573 2268.

NEEM CONTACT OP


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?