"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger Inge Kindt-Janssen

Uitvaartverzorger Inge Kindt Ik vind het belangrijk om onzichtbaar aanwezig te zijn als steun voor de nabestaanden.
Afspraak maken met Inge Kindt-Janssen?
K 073 684 1614 073 684 1614

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Inge Kindt-Janssen?

Inge: "In de periode die achter ons ligt, waren wij blij met jouw advies, professionaliteit, empathie en jouw meelevendheid. Wij waren blij dat Yarden jou naar ons toegestuurd heeft! Wij danken jou nogmaals voor alle inzet bij het afscheid."

We zijn blij dat Yarden Inge naar ons toegestuurd heeft!

Waarom is Inge uitvaartverzorger geworden?

Inge: "Jaren heb ik alles kunnen volgen langs de zijlijn. Mijn man Maarten zit al 25 jaar in het vak en zo’n 10 jaar geleden heeft hij het besluit genomen om een eigen zaak op te gaan zetten. Daar ben ik vanaf het begin nauw bij betrokken geweest en 2 jaar geleden heb ik de stap genomen ommijn baan op te zeggen en ook zelfstandig uitvaarten te gaan regelen. Het blijft heel bijzonder om zo dicht bij de mensen te komen en ze op hun meest emotionele momenten bij te kunnen staan. En daar doe je het eigenlijk voor. Het is een manier van leven geworden.

Wat kan uitvaartverzorger Inge voor u betekenen?

Inge: "Onzichtbaar aanwezig zijn als steun voor de nabestaanden. Het luisterend oor zijn en tussen de regels door luisteren naar de wensen van de nabestaanden en meedenken om samen het afscheid vorm te geven en zo te komen tot een afscheid op maat gemaakt voor de overledene. Ook vind ik het heel belangrijk om altijd op de achtergrond te blijven, proberen de dingen die gedaan moeten worden onopvallend te laten gebeuren. De familie en de overledene staan centraal en daar ga ik voor!"

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Inge inschakelen?

Inge: "Ik ben heel nieuwsgierig en leergierig, ga geen uitdaging uit de weg. Het blijven allemaal unieke belevenissen."

Welke uitvaart staat Inge het meeste bij?

Inge: "Het afscheid van een mevrouw in het midden van het land, een heel klein kerkje op een terp. Er stonden prachtige manden opgemaakt met bloemen op zuilen, de entourage was geweldig. Mevrouw kwam op een boerenkar met paarden ervoor aanrijden. Tijdens de dienst speelde een cellist en zong er ook bij, geweldig mooi, dit bezorgde ons allen kippenvel. Bij het naar buiten gaan, kreeg een ieder een glas aangereikt en werd mevrouw met opgeheven glas uitgeleide gedaan, weer op de boerenkar. Met z'n allen hebben we haar uitgezwaaid."

Contact met Inge Kindt-Janssen

Inge werkt als uitvaartverzorger bij Kindt Uitvaartzorg in Vught.

Neem contact op per e-mail


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?