Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Jacob van Putten

Jacob van Putten

9.6

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging 't Gooi, bij Yarden Utrecht, bij Yarden Hilversum, bij Yarden Almere, bij Yarden Amersfoort en bij Yarden Lelystad.

Over Jacob van Putten

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Jacob? Dat Jacob aardig en klantgericht is. "Mensen zeggen vaak dat ik hen persoonlijk, betrokken, warm en liefdevol begeleidt", aldus Jacob. Klanten beoordelen de uitvaarten van Jacob gemiddeld met het cijfer 9,6.

Waarom is Jacob uitvaartverzorger geworden?

"Alle opleidingen die ik heb gevolgd, hebben met zorg te maken", vertelt Jacob. Voordat hij uitvaartverzorger werd, werkte Jacob in de revalidatieverpleging. "Ik begeleidde mensen die een handicap hadden gekregen na ziekte of een ongeluk. Deze mensen rouwden ook, ze hadden of konden iets wat nooit meer terug komt. Daarom passen de werkzaamheden van uitvaartverzorger zo goed bij mij. Zeventien jaar geleden ben ik in de uitvaartverzorging gaan werken. Nog steeds een goede keuze."

Wat kan uitvaartverzorger Jacob voor u betekenen?

Jacob gaat graag met mensen om, helpt, begeleidt en steunt hen tot en met na de uitvaart. "Dat past bij mij", aldus Jacob. "Ik wil verder dat alles perfect geregeld is. Je neemt immers maar een keer afscheid van iemand, de uitvaart moet dus goed zijn. Het liefst doe ik net iets meer dan mensen verwachten."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Jacob inschakelen?

Jacob: "Ik help iedereen. Voor mij maakt het niet uit waar mensen vandaan komen of wat hun seksuele voorkeur is. Ik heb al veel uitvaarten verzorgd van verschillende culturen. En weet daarom inmiddels veel van de verschillende culturen in ons land. Weet ik iets niet, dan probeer ik er met de familie achter te komen wat in hun cultuur belangrijk is bij een afscheid. Daar komen wij altijd samen uit. Ik merk de laatste jaren dat culturele normen en waarden ook veranderen. Zo heb ik wel eens een Hindoestaanse uitvaart begeleid vanuit een katholieke kerk. Dat is toch mooi."

Welke uitvaart herinnert Jacob zich nog goed?

"Dat is de uitvaart van de zoon van een collega", vertelt Jacob. "Zijn uitvaart is de eerste uitvaart die ik alleen uitvoerde. De jongen mocht 26 jaar worden. Zijn ouders hebben nog altijd een speciaal plekje in mijn hart. Deze uitvaart was ingrijpend, spannend, mooi en dankbaar."

Contact met Jacob van Putten

Jacob van Putten

Jacob gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Jacob Direct afspraak maken