Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Jan Pieter van As

Jan Pieter van As

9.0

Is uitvaartverzorger bij Yarden Amsterdam en bij Yarden Haarlem.

Over Jan Pieter van As

Wat zeggen mensen over Jan Pieter? Dat Jan Pieter vriendelijk, deskundig en zorgvuldig is. "Ik hoor vaak dat ik rustig blijf, wat er ook gebeurt", aldus Jan Pieter. Mensen beoordelen de uitvaarten van Jan Pieter gemiddeld met het cijfer 9,0.

Jan Pieter is deskundig, prettig en denkt actief mee.

Waarom is Jan Pieter uitvaartverzorger geworden?

Jan Pieter: "Het werk van uitvaartverzorger is op mijn pad gekomen."

Wat kan uitvaartverzorger Jan Pieter voor u betekenen?

"Ik vind het belangrijk dat de familie goed afscheid kan nemen", vertelt Jan Pieter. "Daarom help ik hen als uitvaartverzorger bij het organiseren van de uitvaart. Dat geeft de familie rust."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Jan Pieter inschakelen?

Jan Pieter vindt elke uitvaart bijzonder. "Ik heb een goed gevoel als mensen na de uitvaart met een glimlach op hun gezicht de deur uit lopen."

Welke uitvaart herinnert Jan Pieter zich nog goed?

"Die van een jonge vader en echtgenoot", aldus Jan Pieter. "Ik vond het bijzonder dat hij al helemaal had bedacht hoe zijn uitvaart eruit moest zien. Zijn familie was er ook erg bij betrokken. Deze uitvaart heeft veel indruk op mij gemaakt."

Contact met Jan Pieter van As

Jan Pieter van As

Jan gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Jan Direct afspraak maken