Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Jolanda Lem-Everts

Jolanda Lem-Everts

9.7

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging Drents Wold en bij Uitvaartverzorging in Assen.

Over Jolanda Lem-Everts

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Jolanda? Dat Jolanda zorgzaam is en dat zij goed luistert, meedenkt en organiseert.Klanten beoordelen de uitvaarten van Jolanda gemiddeld met het cijfer 9,7.

Waarom is Jolanda uitvaartverzorger geworden?

"Ik kreeg interesse in dit werk na het overlijden van een paar familieleden", vertelt Jolanda. "Ik heb geholpen met het regelen van hun uitvaarten. Zo leerde ik wat de werkzaamheden van een uitvaartverzorger zijn. Ik vond het zo bijzonder dat het mijn baan is geworden. Ik heb eerst bij een crematorium gewerkt en ben nu uitvaartverzorger."

Wat kan uitvaartverzorger Jolanda voor u betekenen?

Jolanda: "De familieleden helpen, dat vind ik het mooie aan het werk als uitvaartverzorger. Ze vertrouwen erop dat ik de uitvaart perfect regel. Zodat zij op een mooie en warme manier afscheid kunnen nemen." Jolanda kan ook met u meedenken wat u met de as van uw dierbare kunt doen na de uitvaart. Bijvoorbeeld in een urn of sieraad bewaren. Beide kunt u bij Jolanda uitzoeken.

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Jolanda inschakelen?

Jolanda heeft ervaring met Molukse en Hindoestaanse uitvaarten. Ze is opgeleid om uitvaarten van andere culturen te begeleiden. "Belangrijk is dat een uitvaart goed wordt geregeld, daarbij maakt de cultuur niet uit", aldus Jolanda.

Welke uitvaart herinnert Jolanda zich nog goed?

Jolanda: "Uitvaarten van kinderen in dezelfde leeftijd als mijn eigen kinderen. Die vind ik toch wel heel indrukwekkend."

Mijn collega's

Contact met Jolanda Lem-Everts

Yarden uitvaartverzorgster Jolanda Lem

Jolanda Lem-Everts

Jolanda gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Jolanda Direct afspraak maken