Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Jolanda van der Wal-Volkers

Jolanda van der Wal-Volkers

9.5

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging IJsseldelta, bij Uitvaartverzorging Steenwijkerland - Westerveld, bij Yarden Apeldoorn, bij Yarden Zwolle, bij Yarden Deventer, bij Yarden Emmeloord, bij Yarden Nunspeet-Epe en bij Yarden Kampen en Dronten.

Over Jolanda van der Wal-Volkers

Jolanda, welke karaktereigenschappen bezit jij die belangrijk zijn in jouw werk?

"Ik ben betrokken, mensgericht en heb empathisch vermogen. Verder vind ik het belangrijk om transparant te werken en mij dienstverlenend en zorgzaam op te stellen."

Klanten waarderen de uitvaarten van Jolanda gemiddeld met het cijfer 9,5.

Wat is het mooie van het beroep uitvaartverzorger?

"Het mooie aan het beroep uitvaartverzorger vind ik dat je met veel verschillende zaken te maken hebt. Ten eerste het contact met de nabestaanden. Maar ook het achterhalen van de wensen met betrekking tot de opbaring en het afscheid. Kortom, het organiseren van een mooie uitvaart. Verder vind ik het leuk om in dit dynamische vak structuur aan te brengen bij het organiseren van kleine en grote uitvaarten. En vervolgens te improviseren, als zich iets voordoet waar je van te voren niet op had gerekend. En dan is er de voldoening die je aan het einde van een mooie en goede uitvaart krijgt. Dat is waar ik gelukkig van word!"

Wat is de meest bijzondere uitvaart die je hebt verzorgd?

"Een uitvaart die voor mij heel bijzonder was, was een kinderuitvaart met alles er op en eraan. Er was een speciale kaart, een op maat gemaakte en beschilderde kist en een kinderrouwauto. De locatie was ook heel bijzonder, dat was namelijk een pannenkoekenrestaurant. Er waren echt goede sprekers en de klasgenoten droegen hun steentje bij. Verder was er een fotograaf, 250 ballonnen met helium gevuld en werd er muziek gedraaid."

Waar ben je in je werk trots op?

"Ik ben trots wanneer ik mensen tot steun kan zijn en hen ontlast van alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Als ik met de nabestaanden mee kan denken en de familie zegt: "Daar hadden we nog niet aan gedacht, wat een goed idee", dan ben ik echt trots. Maar ook als een familie aangeeft dat er niet veel geld is en ik binnen het afgesproken budget een goede en mooie uitvaart heb kunnen organiseren."

Hoe zie je jouw eigen uitvaart voor je?

"Ik ben nog zoekende hoe ik mijn eigen uitvaart wil hebben. Dit komt denk ik omdat ik zoveel mooie dingen meemaak, waaruit ik voor mijzelf nog geen keuze heb kunnen maken."

Contact met Jolanda van der Wal-Volkers

Jolanda van der Wal-Volkers

Jolanda gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Jolanda Direct afspraak maken