"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger José Schudde

Jose Schudde uitvaartverzorger Mijn doel is de nabestaanden een mooie herinnering te geven. Een goed afscheid helpt je verder.
Afspraak maken met José Schudde?
Neem contact op met Yarden Groningen.
K 050 571 7244 050 571 7244

José Schudde is uitvaartverzorger bij Yarden Groningen

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger José?

Dat José betrokken, nauwkeurig en zorgvuldig is. En dat ze goed meedenkt en hen goed begeleidt. "Mensen zeggen ook vaak dat ik voor rust zorg in een hectische tijd", aldus José. Klantenbeoordelen de uitvaarten van José gemiddeld met het cijfer 9,1.

Waarom is José uitvaartverzorger geworden?

José: "Ik heb altijd al uitvaartverzorger willen worden. Toen ik jong was, kreeg ik te horen dat het geen beroep voor meisjes was. Toch ben ik een paar jaar later met de opleiding begonnen. Maar het lukte mij niet goed om de opleiding te combineren met mijn gezin met jonge kinderen. Toch bleef ik het vak uitvaartverzorging interessant vinden. De opleiding heb ik gelukkig een paar jaar later kunnen afronden. Mensen vinden mijn werkzaamheden als uitvaartverzorger vaak zwaar. ‘Er is altijd verdriet en tranen’, zeggen ze. Maar in bijna elk gesprek met een familie is er ook een lach. Mensen denken terug aan mooie herinneringen en dat is belangrijk bij een persoonlijk afscheid."

Wat kan uitvaartverzorger José voor u betekenen?

José is geduldig en kan zich goed inleven in anderen. "Ik laat iedereen in zijn waarde", vertelt ze. "En ik doe graag iets extra’s voor de familie." José begeleidt u zodat u goed afscheid kunt nemen. "Zeker in de eerste dagen voor de uitvaart."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u José inschakelen?

"Ik vind uitvaarten in besloten of kleine kring heel mooi", vertelt José. "Het is fijn om tijdens de uitvaart met de familie herinneringen en verhalen te delen en muziek te luisteren. Maar het maakt mij eigenlijk niet uit. Mensen van alle culturen help ik graag. Ik zorg dat ik goed voorbereid ben."

Welke uitvaart herinnert José zich nog goed? José:

"Een uitvaart van een Antilliaanse mevrouw. Ze had 12 kinderen en nog veel meer kleinkinderen. Allemaal waren ze dol op hun moeder en oma. Ik heb de uitvaart geregeld samen met 8 van haar kinderen, 4 van hen spraken alleen Papiaments. Tijdens de uitvaart viel me op hoe de mensen hun emoties uitten. Met veel gebaren, geluid en door te zingen. De uitvaart duurde veel langer dan gepland, maar niemand vond dat erg."

Contact met José Schudde

José werkt als uitvaartverzorger bij Yarden Uitvaartverzorging Stad en Ommeland in Groningen.

Neem contact op

Mijn collega's

Lisa Kreeft uitvaartverzorger bij Yarden Ik voel me vereerd om mensen te helpen op momenten dat zij het emotioneel zwaar hebben. Maak kennis
Uitvaartverzorger Fedde de Groot Omdat dit werk om mensen gaat, met hun gevoelens en persoonlijke wensen, is aandacht, zorgvuldigheid en vertrouwen belangrijk. Maak kennis
Uitvaartverzorger Wim Hogenkamp Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken. Maak kennis
Jose Schudde uitvaartverzorger Mijn doel is de nabestaanden een mooie herinnering te geven. Een goed afscheid helpt je verder. Maak kennis
Uitvaartverzorger Dick Huizinga Het gaat erom hoe de familie het afscheid wilt. Maak kennis


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?