Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Karin Hoving

Karin Hoving

9.5

Is uitvaartverzorger bij Yarden Emmeloord en bij Yarden Kampen en Dronten.

Over Karin Hoving

Wat kun jij als uitvaartverzorger voor mensen betekenen?

Goed luisteren is het allerbelangrijkste. Ik ben betrokken, heb een warme persoonlijkheid en organisatorisch goed onderlegd. “Ontzorgen” waar nodig, maar familie ook dingen zelf laten doen.

Waarom heb je ervoor gekozen om uitvaartverzorger te worden?

Geruime tijd was ik werkzaam in de uitvaarcentra Emmeloord en Dronten. Als families in het uitvaartcentrum kwamen, zag ik ze alleen maar op de dag van de uitvaart. Na verloop van tijd merkte ik, dat het mij niet genoeg voldoening meer gaf om families 1 dag te mogen verwelkomen. Ik wilde graag de families begeleiden tijdens het hele afscheid. Met families in gesprek gaan wat hun wensen zijn,  hoe ze het afscheid persoonlijk kunnen maken, wat voor muziek er gespeeld mag worden en of er een samenzijn komt. Maar ook de mogelijkheden bespreken als er geen uitvaartverzekering is of een klein budget. Met heel veel liefde ben ik nu alweer een poos aan het werk als uitvaartverzorger, en ik vind het heel bijzonder.

Wat zeggen mensen voor wie je een uitvaart hebt verzorgd over jou?

Ik heb veel mooie reactie gekregen, zoals:

  • "Er was een goede mix tussen sturen in het proces en ruimte geven op die momenten dat we als familie bepaalde dingen zelf wilden regelen"
  • “Heb alles als professioneel en goed georganiseerd ervaren"
  • “We zijn goed begeleid door Karin Hoving van Yarden. We konden met alles bij haar terecht en ze regelde het voor ons"
  • “Fijn geholpen in deze verdrietige periode"

Mijn collega's

Contact met Karin Hoving

Karin Hoving

Karin gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Karin Direct afspraak maken