Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Lisa Manubulu

Lisa Manubulu

7.7

Is uitvaartverzorger bij Yarden Groningen.

Over Lisa Manubulu

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Lisa? Lisa: "Mensen bedanken mij voor mijn goede zorgen en aandacht. Ze vinden me zachtaardig en lief, maar ik kan ook correct en to the point zijn, helder."

Klanten waarderen de dienstverlening vanLisa gemiddeld met het cijfer 7,7.

Waarom is Lisa uitvaartverzorger geworden?

Lisa: "Ik heb ruim 29 jaar binnen het bankwezen gewerkt. Na de zoveelste reorganisatie op komst, heb ik besloten om een carrièreswitch te maken en het volgen van een opleiding waar mijn passie ligt. Ik voel me vereerd om mensen te helpen op momenten dat zij het emotioneel zwaar hebben. Vanuit mijn vrijwilligerswerk als kerkraadslid binnen de Molukse kerk kwam ik vaak in aanraking met pastorale gesprekken en uitvaarten. Hierdoor merkte ik aan mezelf dat ik daar voldoening uit kreeg. De keuze voor mij om de opleiding te gaan volgen, was dan ook makkelijk gemaakt."

Wat kan uitvaartverzorger Lisa voor u betekenen?

Lisa: "Het is belangrijk dat het afscheid en de uitvaart plaatsvindt op een passende wijze, in overeenstemming met de wensen van de overledene en de nabestaanden. Daar mag ik ze bij helpen."

Voor welke bijzondere en/of culturele uitvaarten kunt u Lisa inschakelen?

Lisa: "Ik heb geen speciale voorkeur. Het is in alle gevallen belangrijk om het tot een betekenisvol afscheid te maken. Mijn Molukse afkomst maakt het wellicht toegankelijker voor de Molukse gemeenschap/cultuur om mij in te schakelen. Ik ken de rituelen en gewoonten en ben bekend met de normen en waarden die zij stellen."

Welke uitvaart staat Lisa het meeste bij?

Lisa: "De uitvaart van een jonge moeder van 2 kinderen. Zij had euthanasie laten plegen na een zware strijd van 5 jaar. In het dankwoord door haar vader uitgesproken, werd ik specifiek genoemd bij naam en toenaam namens Yarden en persoonlijk bedankt voor de correcte begeleiding en goede zorg. Het feit dat hij dat als vader zo voelt, doet me goed."

Contact met Lisa Manubulu

Lisa Kreeft uitvaartverzorger bij Yarden

Lisa Manubulu

Lisa gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Lisa Direct afspraak maken