"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger Lisa Manubulu

Lisa Kreeft uitvaartverzorger bij Yarden Ik voel me vereerd om mensen te helpen op momenten dat zij het emotioneel zwaar hebben.
Afspraak maken met Lisa Manubulu?
Neem contact op met Yarden Groningen.
K 050 571 7244 050 571 7244

Lisa Manubulu is uitvaartverzorger bij Yarden Groningen

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Lisa Manubulu?

Lisa: "Mensen bedanken mij voor mijn goede zorgen en aandacht. Ze vinden me zachtaardig en lief, maar ik kan ook correct en to the point zijn, helder."

Klanten waarderen de dienstverlening vanLisa gemiddeld met het cijfer 7,7.

Waarom is Lisa uitvaartverzorger geworden?

Lisa: "Ik heb ruim 29 jaar binnen het bankwezen gewerkt. Na de zoveelste reorganisatie op komst, heb ik besloten om een carrièreswitch te maken en het volgen van een opleiding waar mijn passie ligt. Ik voel me vereerd om mensen te helpen op momenten dat zij het emotioneel zwaar hebben. Vanuit mijn vrijwilligerswerk als kerkraadslid binnen de Molukse kerk kwam ik vaak in aanraking met pastorale gesprekken en uitvaarten. Hierdoor merkte ik aan mezelf dat ik daar voldoening uit kreeg. De keuze voor mij om de opleiding te gaan volgen, was dan ook makkelijk gemaakt."

Wat kan uitvaartverzorger Lisa voor u betekenen?

Lisa: "Het is belangrijk dat het afscheid en de uitvaart plaatsvindt op een passende wijze, in overeenstemming met de wensen van de overledene en de nabestaanden. Daar mag ik ze bij helpen."

Voor welke bijzondere en/of culturele uitvaarten kunt u Lisa inschakelen?

Lisa: "Ik heb geen speciale voorkeur. Het is in alle gevallen belangrijk om het tot een betekenisvol afscheid te maken. Mijn Molukse afkomst maakt het wellicht toegankelijker voor de Molukse gemeenschap/cultuur om mij in te schakelen. Ik ken de rituelen en gewoonten en ben bekend met de normen en waarden die zij stellen."

Welke uitvaart staat Lisa het meeste bij?

Lisa: "De uitvaart van een jonge moeder van 2 kinderen. Zij had euthanasie laten plegen na een zware strijd van 5 jaar. In het dankwoord door haar vader uitgesproken, werd ik specifiek genoemd bij naam en toenaam namens Yarden en persoonlijk bedankt voor de correcte begeleiding en goede zorg. Het feit dat hij dat als vader zo voelt, doet me goed."

Contact met Lisa Manubulu

Lisa werkt als uitvaartverzorger in Groningen.

Neem contact op

Mijn collega's

Lisa Kreeft uitvaartverzorger bij Yarden Ik voel me vereerd om mensen te helpen op momenten dat zij het emotioneel zwaar hebben. Maak kennis
Uitvaartverzorger Fedde de Groot Omdat dit werk om mensen gaat, met hun gevoelens en persoonlijke wensen, is aandacht, zorgvuldigheid en vertrouwen belangrijk. Maak kennis
Uitvaartverzorger Wim Hogenkamp Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken. Maak kennis
Jose Schudde uitvaartverzorger Mijn doel is de nabestaanden een mooie herinnering te geven. Een goed afscheid helpt je verder. Maak kennis
Uitvaartverzorger Dick Huizinga Het gaat erom hoe de familie het afscheid wilt. Maak kennis
Uitvaartverzorger Marinette Boersma Een persoonlijk afscheid ontroert alle aanwezigen, ook mij! Maak kennis


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?