"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger Maarten Kindt

Uitvaartverzorger Maarten Kindt Ik ben een echt mensen-mens. Empathie is mijn grootste kwaliteit.
Afspraak maken met Maarten Kindt?
K 073 684 1614 073 684 1614

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Maarten Kindt?

Maarten: "Er komt vaak uit dat men mij als een warm iemand ziet, zo voel ik dit ook bij de mensen, voordeel van mijn leeftijd 54 jaar is dat je met alle leeftijden kan omgaan. Over de inhoud, denkwijze enzovoort. Mijn kwaliteit is empathie. En gevoel voor eigenheid. Ik heb geen oordeel over 'anders dan ik'."

Maarten is een warm persoon, die enorm meeleeft en echt naast je staat. We hebben veel steun aan hem gehad.

Waarom is Maarten uitvaartverzorger geworden?

Maarten: "Door de herinnering te laten voortbestaan wil ik mensen helpen om het ergste wat je kan overkomen - namelijk iemand verliezen - proberen een plaats te geven. Ik zag dat in toen ik als militair verpleegkundige in het leger zat. Ook daar kwamen mensen te overlijden en kon ik veel advies geven aan de achterblijvers."

Wat kan uitvaartverzorger Maarten voor u betekenen?

Maarten: "Ik geef mensen inspiratie, advies, stel ze gerust en zorg dat ze meedenken over het afscheid van hun dierbare. Probeer ze bewust te maken van hun keuzes. Mijn persoonlijke stijl is dat ik altijd mijzelf ben."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Maarten inschakelen?

Maarten: "Voor alle uitvaarten. Iedere uitvaart is bijzonder, zelfs een heel kleinschalig afscheid kan een enorme impact hebben. Ik heb in het verleden diverse grote uitvaarten verzorgd van bekende Nederlanders, maar ook uitvaarten van personen die een landelijk ambt hadden. Ik heb geen voorkeur. Ieder afscheid is iets wat niet terug te draaien is."

Welke uitvaart staat Maarten het meeste bij?

Maarten: "Dat zijn de uitvaarten van de burgemeester Tilburg en die van Antonie Kamerling. Bij de uitvaart van Jan Stekelenburg had ik te maken met instanties, koninklijk bezoek, veiligheid etcetera, maar ook met de kinderen en familie van de heer Stekelenburg. Bij Antoine Kamerling was het de media, het Amstelhotel en de geheimhouding op de begraafplaats. Ik moet zeggen dat ik hierbij heel veel steun en hulp heb gead van collega's."

Contact met Maarten Kindt

Maarten werkt als uitvaartverzorger bij Kindt Uitvaartzorg in Vught.

Neem contact op per e-mail


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?