Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

Maarten Kindt

Maarten Kindt

10.0

Over Maarten Kindt

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Maarten? Maarten: "Er komt vaak uit dat men mij als een warm iemand ziet, zo voel ik dit ook bij de mensen, voordeel van mijn leeftijd 54 jaar is dat je met alle leeftijden kan omgaan. Over de inhoud, denkwijze enzovoort. Mijn kwaliteit is empathie. En gevoel voor eigenheid. Ik heb geen oordeel over 'anders dan ik'."

Maarten is een warm persoon, die enorm meeleeft en echt naast je staat. We hebben veel steun aan hem gehad.

Waarom is Maarten uitvaartverzorger geworden?

Maarten: "Door de herinnering te laten voortbestaan wil ik mensen helpen om het ergste wat je kan overkomen - namelijk iemand verliezen - proberen een plaats te geven. Ik zag dat in toen ik als militair verpleegkundige in het leger zat. Ook daar kwamen mensen te overlijden en kon ik veel advies geven aan de achterblijvers."

Wat kan uitvaartverzorger Maarten voor u betekenen?

Maarten: "Ik geef mensen inspiratie, advies, stel ze gerust en zorg dat ze meedenken over het afscheid van hun dierbare. Probeer ze bewust te maken van hun keuzes. Mijn persoonlijke stijl is dat ik altijd mijzelf ben."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Maarten inschakelen?

Maarten: "Voor alle uitvaarten. Iedere uitvaart is bijzonder, zelfs een heel kleinschalig afscheid kan een enorme impact hebben. Ik heb in het verleden diverse grote uitvaarten verzorgd van bekende Nederlanders, maar ook uitvaarten van personen die een landelijk ambt hadden. Ik heb geen voorkeur. Ieder afscheid is iets wat niet terug te draaien is."

Welke uitvaart staat Maarten het meeste bij?

Maarten: "Dat zijn de uitvaarten van de burgemeester Tilburg en die van Antonie Kamerling. Bij de uitvaart van Jan Stekelenburg had ik te maken met instanties, koninklijk bezoek, veiligheid etcetera, maar ook met de kinderen en familie van de heer Stekelenburg. Bij Antoine Kamerling was het de media, het Amstelhotel en de geheimhouding op de begraafplaats. Ik moet zeggen dat ik hierbij heel veel steun en hulp heb gead van collega's."

Contact met Maarten Kindt

Uitvaartverzorger Maarten Kindt

Maarten Kindt

Maarten gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Maarten Direct afspraak maken