Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Marga Konst-de Bruijn

Marga Konst-de Bruijn

9.5

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging Kennemerland en bij Yarden Haarlem.

Over Marga Konst-de Bruijn

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Marga? Marga: "Dat ik een open en vriendelijk mens ben, dat ik de families zoveel mogelijk ont-zorg, maar ze ook zelf dingen laat doen, uiteraard alleen als ze dat willen. Zolang het mag, is er heel veel mogelijk."

Waarom is Marga uitvaartverzorger geworden?

Marga: "Ik wil op een open en vriendelijke manier mij dienstbaar opstellen voor de nabestaanden. Na diverse uitvaarten uit mijn directe familie werd ik geïnspireerd door een uitvaartverzorger en raakte er steeds meer van overtuigd dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Na jaren in de confectie gewerkt te hebben in diverse functies waarbij ik ook veel moest organiseren, was deze carrièreswitch een hele goede keuze waar ik nog steeds heel gelukkig van word."

Wat kan uitvaartverzorger Marga voor u betekenen?

Marga: "Ik wil in deze moeilijke periode graag de rots in de branding zijn voor de nabestaanden. Ik wil meedenken over hun wensen en daar ook creatief in zijn. Ik kan goed organiseren en doe dit werk vanuit mijn hart, omdat ik erin geloof dat mensen het voelen als je oprecht, integer en begaan bent."

Voor welke bijzondere en/of culturele uitvaarten kunnen mensen jou inschakelen?

Marga: "Voor alle uitvaarten, ik sta open voor alle mensen en alle geloven en ben een uitvaartverzorger voor iedereen."

Welke uitvaart staat Marga het meeste bij?

Marga: "Tijdens mijn 1e uitvaart bij Yarden zong een dochter het Ave Maria voor haar Surinaamse vader terwijl de kist nog open stond, dat was echt een kippenvelmoment, zo prachtig en vol liefde gezongen."

Mijn collega's

Contact met Marga Konst-de Bruijn

Marga Konst-de Bruijn

Marga gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Marga Direct afspraak maken