Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Marian van Calker-Zandvoort

Marian van Calker-Zandvoort

9.2

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging Westerkwartier.

Over Marian van Calker-Zandvoort

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Marian? Dat Marian rustig, zorgvuldig en respectvol is en goed meedenkt. "Mensen vinden mij meelevend, attent en goed bereikbaar", aldus Marian. Mensen beoordelen de uitvaarten van Marian gemiddeld met het cijfer 9,2.

Marian heeft alles perfect geregeld, het kon niet beter.

Waarom is Marian uitvaartverzorger geworden?

Marian: "Ik heb 27 jaar als verpleegkundige gewerkt en vaak meegemaakt dat iemand overleed. Ik was nieuwsgierig wat er daarna gebeurde en wilde weten wat de werkzaamheden van een uitvaartverzorger zijn. Daarom heb ik met een uitvaartverzorger mee gekeken en stage gelopen. En daarna besloten om zelf ook uitvaartverzorger te worden."

Wat kan uitvaartverzorger Marian voor u betekenen?

"Ik help mensen om op hun eigen manier afscheid te nemen", aldus Marian. "Voor de uitvaart moet de familie allerlei keuzes maken. Ik help hierbij en luister goed naar de wensen die de familie heeft. Zodat de uitvaart past bij de familie, maar ook bij de persoon die is overleden."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Marian inschakelen?

Marian heeft geen voorkeur of specialisme. "Als uitvaartverzorger is het mijn taak om iedereen te helpen. Ik wil er voor iedereen kunnen zijn."

Welke uitvaart herinnert Marion zich nog goed?

Marian: "De uitvaart van een jongen van 16, hij was onverwachts overleden. Zijn ouders waren gescheiden en dat bracht veel spanning met zich mee. De uitvaart werd hierdoor een moeilijke situatie voor beide ouders. Ik vond dat naar en verdrietig."

Contact met Marian van Calker-Zandvoort

UItvaartverzorger Marian Van Calker Zandvoort

Marian van Calker-Zandvoort

Marian gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Marian Direct afspraak maken