Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Marie-José Schapendonk

Marie-José Schapendonk

0

Is uitvaartverzorger .

Over Marie-José Schapendonk

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Marie-José? "Dat ik goed luister en een meelevend persoon ben. Ook zeggen mensen dat ik met veel gevoel en warmte, de nabestaanden professioneel begeleid" vertelt Marie-José.

Liefdevol, betrokken en professioneel waar nodig.

Waarom is Marie-José uitvaartverzorger geworden?

Marie-José: "Na 22 jaar als directiesecretaresse te hebben gewerkt, vond ik het een goed moment om te bedenken wat ik de laatste jaren van mijn werkend leven nog zou willen doen. Uit een intensief coachings traject kwam dat uitvaartverzorger het beste bij mij past. Mijn organisatietalent, inlevingsvermogen, geduld en zorgzaamheid waren hierbij belangrijke punten."

Wat kan uitvaartverzorger Marie-José voor u betekenen?

“Je moet professioneel en deskundig kunnen handelen", vertelt Marie-José. "Door de tijdsdruk moeten er knopen worden doorgehakt en ik kan het overzicht behouden om dat te kunnen doen." Marie-José wilt u helpen en ontzorgen op een eigen, liefdevolle manier.

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Marie-José inschakelen?

Marie-José: “Ik vind het mooi om de wensen van de overledene en de nabestaanden in te vullen zodat het afscheid helemaal wordt, zoals men dat wilde. Het vertrouwen van mensen in deze kwetsbare periode raakt mij en geeft altijd weer kracht om samen met hen een onvergetelijk en persoonlijk afscheid te verzorgen.” Marie-José heeft geen persoonlijke voorkeur voor een uitvaart, de wensen van de nabestaande staan centraal.

Contact met Marie-José Schapendonk

Marie-José Schapendonk

Marie-José gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Marie-José Direct afspraak maken