Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Marlon Noordhuis

Marlon Noordhuis

9.5

Is uitvaartverzorger bij Crematie of begrafenis regelen in regio Enschede.

Over Marlon Noordhuis

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Marlon? "Ik lees vaak dat mensen mij vriendelijk en betrokken vinden", vertelt Marlon. "Dat vind ik fijn om te lezen, want dat is precies wat ik graag wil zijn." Mensen beoordelen de uitvaarten van Marlon gemiddeld met het cijfer 9,5.

Marlon is zeer klantvriendelijk. Ze dringt je niets op.

Waarom is Marlon uitvaartverzorger geworden?

Marlon: "Als je vroeger tegen mij had gezegd dat ik uitvaartverzorger zou worden, had ik je uitgelachen. Ik vond dode mensen eng en dacht helemaal niet na over de dood. Maar dat veranderde toen mijn vader overleed. Ik zat toen in het laatste jaar van de studie voor directiesecretaresse. Omdat ik heel veel vragen had over het overlijden van mijn vader, heb ik een stageplek gezocht bij een uitvaartbedrijf. Dat werd het bedrijfsbureau van Yarden in Hengelo. Na mijn stage mocht ik er blijven werken. Toen er een nieuwe uitvaartverzorger nodig was, hebben mijn collega’s gevraagd of ik dat wilde worden. Ja, was mijn antwoord. Uitvaartverzorging doe ik met veel plezier en toewijding."

Wat kan uitvaartverzorger Marlon voor u betekenen?

"Ik begeleid mensen op een persoonlijke en vriendelijke manier", aldus Marlon. "Ik kijk wat past bij mensen. Sommige mensen willen dat ik zakelijk met hen omga, anderen willen juist persoonlijk contact. Het is mijn taak als uitvaartverzorger om de uitvaart goed te laten verlopen. Ik houd de planning in de gaten en zorg ervoor dat alles geregeld wordt."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Marlon inschakelen?

Marlon heeft geen specialisme. ‘Ik vind dat ik alle uitvaarten met respect moet uitvoeren", vertelt ze. "Dat hoort bij mijn werk als uitvaartverzorger. Soms hebben mensen een bepaald geloof waar ik niets vanaf weet. Dan zoek ik voor de uitvaart informatie op, of vraag een collega. Zodat ik de uitvaart goed kan begeleiden." Voorkeur voor een bepaalde uitvaart heeft Marlon ook niet. "Ik vind het wel erg leuk als mensen de uitvaart net even anders willen. Geen dienst bij het crematorium, maar in een kroeg of theater bijvoorbeeld."

Welke uitvaart herinnert Marlon zich nog goed?

Marlon: "De uitvaart van een meneer. Hij nam zelf contact met mij op, omdat hij ziek was en wist dat hij zou overlijden. We hebben vaak afgesproken en gepraat. Meneer wilde geen standaard uitvaart, hij wilde iets bijzonders. Waar mensen na de uitvaart nog lang over zouden praten. Met zijn partner, die al was overleden, ging hij vaak naar het theater. Daarom hebben we besloten om zijn uitvaart ook in het theater te doen. Het werd een prachtige uitvaart!"

Blogs van Marlon Noordhuis

‘Een goed afscheid helpt je verder.’ Dat is wat we beloven. Onze ervaring leert ons dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom doen onze uitvaartverzorgers er alles aan om dit voor iedereen mogelijk te maken. Hier leest u de bijzondere afscheidsverhalen van Marlon Noordhuis:

Mijn collega's

Contact met Marlon Noordhuis

Yarden uitvaartverzorgster Marlon Noordhuis

Marlon Noordhuis

Marlon gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Marlon Direct afspraak maken