"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger Marnix Hammer

Stap voor stap, samen invulling geven aan een uniek afscheid.
Afspraak maken met Marnix Hammer?
Neem contact op met Yarden Deventer.
K 06-11307546 06-11307546

Marnix Hammer is uitvaartverzorger bij Yarden Deventer, bij Yarden Zwolle , bij Yarden Kampen en Dronten, bij Yarden Emmeloord, bij Uitvaartverzorging Steenwijkerland - Westerveld, en bij Uitvaartverzorging IJsseldelta

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Marnix?

Wat kun jij als uitvaartverzorger voor mensen betekenen?

Ik begeleid nabestaanden van overledenen op een persoonlijke en professionele manier. Mijn aanpak wordt ervaren als zorgvuldig, respectvol en warm. Ik ben organisatorisch sterk, maar creëer ook tijd en rust voor de familie om zich op het afscheid van de overledene voor te bereiden. Mijn doel is dat ze met tevredenheid terugkijken op een goed georganiseerde, persoonlijke en waardige uitvaartceremonie.

Waarom heb je ervoor gekozen om uitvaartverzorger te worden?

Zoals bijna iedereen, heb ook ik in mijn leven afscheid moeten nemen van mensen die me lief zijn. Met veel bewondering keek ik vaak vanaf de zijlijn naar de werkzaamheden van de uitvaartbegeleider en dacht dan bij mezelf: hoe zou ik dit hebben gedaan? Je kunt een uitvaart tenslotte maar één keer goed doen! Uiteindelijk heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt en ben ik de opleiding tot uitvaartbegeleider gaan volgen en aansluitend die van rouw- en verliesbegeleider. Het is één van de beste keuzes geweest die ik in mijn leven heb gemaakt, in dit vak pas ik.

Ik doe niets liever dan samen met nabestaanden, stap voor stap, invulling geven aan een unieke vorm van afscheid nemen. Zodat de overledene herinnerd wordt zoals hij/zij heeft geleefd en u als nabestaande een eerste stap kunt zetten om het verlies te accepteren en een plaats te geven.

Wat zeggen mensen voor wie je een uitvaart hebt verzorgd over jou?

Mensen ervaren mijn begeleiding als zorgvuldig, respectvol en warm. Ik ben organisatorisch sterk, maar creëer ook tijd en rust voor de familie om zich op het afscheid van de overledene voor te bereiden.

Contact met Marnix Hammer

Marnix werkt als uitvaartverzorger bij Yarden Uitvaartzorg IJssel & Vechtstreek. Hij is rechtstreeks bereikbaar via telefoonnummer: 06-11307546.

Neem contact op

Onze uitvaartverzorgers in de regio

Stap voor stap, samen invulling geven aan een uniek afscheid. Maak kennis
Janneke Wolters uitvaartverzorger Samen probeer ik tot een goede en passende uitvaart te komen. Maak kennis
Dit vak kies je niet zomaar; het zit in je. Maak kennis

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?