Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Marnix Hammer

Marnix Hammer

9.3

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging IJsseldelta, bij Uitvaartverzorging Steenwijkerland - Westerveld, bij Yarden Zwolle, bij Yarden Deventer, bij Yarden Emmeloord en bij Yarden Kampen en Dronten.

Over Marnix Hammer

Wat kun jij als uitvaartverzorger voor mensen betekenen?

Ik begeleid nabestaanden van overledenen op een persoonlijke en professionele manier. Mijn aanpak wordt ervaren als zorgvuldig, respectvol en warm. Ik ben organisatorisch sterk, maar creëer ook tijd en rust voor de familie om zich op het afscheid van de overledene voor te bereiden. Mijn doel is dat ze met tevredenheid terugkijken op een goed georganiseerde, persoonlijke en waardige uitvaartceremonie.

Waarom heb je ervoor gekozen om uitvaartverzorger te worden?

Zoals bijna iedereen, heb ook ik in mijn leven afscheid moeten nemen van mensen die me lief zijn. Met veel bewondering keek ik vaak vanaf de zijlijn naar de werkzaamheden van de uitvaartbegeleider en dacht dan bij mezelf: hoe zou ik dit hebben gedaan? Je kunt een uitvaart tenslotte maar één keer goed doen! Uiteindelijk heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt en ben ik de opleiding tot uitvaartbegeleider gaan volgen en aansluitend die van rouw- en verliesbegeleider. Het is één van de beste keuzes geweest die ik in mijn leven heb gemaakt, in dit vak pas ik.

Ik doe niets liever dan samen met nabestaanden, stap voor stap, invulling geven aan een unieke vorm van afscheid nemen. Zodat de overledene herinnerd wordt zoals hij/zij heeft geleefd en u als nabestaande een eerste stap kunt zetten om het verlies te accepteren en een plaats te geven.

Wat zeggen mensen voor wie je een uitvaart hebt verzorgd over jou?

Mensen ervaren mijn begeleiding als zorgvuldig, respectvol en warm. Ik ben organisatorisch sterk, maar creëer ook tijd en rust voor de familie om zich op het afscheid van de overledene voor te bereiden.

Mijn collega's

Contact met Marnix Hammer

Marnix Hammer

Marnix gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Marnix Direct afspraak maken