"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger Mieke van Bergenhenegouwen

Yarden uitvaartverzorger Mieke van Bergenhenegouwen Mensen geven je veel vertrouwen. Ik vind dat je daar zorgvuldig mee om moet gaan, om ze een mooie laatste herinnering mee te geven.
Afspraak maken met Mieke van Bergenhenegouwen?
Neem contact op met Uitvaartverzorging Den Haag e.o..
K 070 325 7955 070 325 7955

Mieke van Bergenhenegouwen is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging Den Haag e.o..

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Mieke van Bergenhenegouwen

Mieke: "Mensen zijn mij altijd dankbaar voor de begeleiding die ik hen heb gegeven. De tijd die ik voor ze neem, vinden ze fijn. Ook de rust die ik uitstraal, mijn empathisch vermogen, wordt als zeer prettig ervaren. Ik hoor vaak: je was er op de momenten dat wij je nodig hadden altijd, ook al zagen we je niet, je was er wel. Je bent een stukje van onze familie geworden. Een mooier compliment kan ik niet krijgen, ik ben daar ook trots op."

Waarom is Mieke uitvaartverzorger geworden?

Mieke: "Mijn zusje is overleden toen ik 26 jaar was. Ik was daar heel nauw bij betrokken en vind het een mooi en waardevol beroep. Daarom vroeg ik aan mijn vader, die toen zelf uitvaartverzorger was: Is dit niet iets voor mij? Ik vond het zo mooi. Mijn vader vond dat zeker wel en heeft mij opgegeven voor de opleiding uitvaartondernemer bij de Stivu. In 1987 heb ik mijn diploma gehaald en ben ik samen met mijn vader de uitvaarten gaan verzorgen. Dit jaar ben ik 30 jaar uitvaartverzorger en daar ben ik enorm trots op!"

Wat kan uitvaartverzorger Mieke voor u betekenen?

Mieke: "Het belangrijkste is dat de uitvaart van de overledene past bij het leven dat diegene heeft geleefd. Om samen met de nabestaanden de uitvaartwensen te bespreken en die wensen uit te voeren. Daarbij komt dat je een luisterend oor bent, omdat de mensen je veel vertrouwen geven. Je komt tenslotte in hun leven op een moment waarop zij het meest kwetsbaar zijn. Ik ben van mening dat je daar zorgvuldig mee om moet gaan. Om hen een mooie laatste herinnering te kunnen meegeven."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Mieke inschakelen?

Mieke: "Mensen mogen mij voor elke uitvaart inschakelen. Het maakt voor mij niet uit voor welk geloof of cultuur het is. Iedere uitvaart is uniek, zoals ieder mens uniek is."

Welke uitvaart staat Mieke het meeste bij?

Mieke: "Zoals ik eerder vertelde, is iedere uitvaart uniek. Maar, mijn allereerste uitvaart is mij bijgebleven. Uitvaarten van mijn familieleden waren bijzonder, omdat het zo dichtbij komt. Ook uitvaarten van kindjes blijven je bij. En ik heb de uitvaarten van 2 schoolvriendinnen mogen verzorgen. Dat zet je wel aan het denken hoe betrekkelijk het leven is. Daarom is mijn motto: Vier het leven!"

Wat zeggen mensen voor wie je een uitvaart hebt verzorgd, over jou?

Mieke: "Laatst kreeg ik leuk bedankje waar ik erg blij van word:"
'We willen je bij deze heel hartelijk bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens de voorbereidingen en de perfecte uitvoering van de muziek en de foto's tijdens de uitvaartdienst! Ja, ons verdriet is enorm, maar gelukkig kregen we veel steun en liefde van alle geweldige mensen om ons heen! En dat geldt ook voor u! We zijn ook heel blij met de filmopname. Mooi gedaan! Kortom voor de uitvaartzorg van Yarden Den Haag een hele grote pluim!'.

Contact

Mieke van Bergenhenegouwen werkt als uitvaartverzorger bij Yarden Uitvaartzorg Nieuw Eykenduynen in Den Haag.

Neem contact op


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?