Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Nancy Trustfull

Nancy Trustfull

9.1

Is uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging Noord-Holland Noord en bij Yarden Alkmaar, Den Helder, Schagen.

Over Nancy Trustfull

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Nancy? Dat Nancy professioneel, vriendelijk en betrokken is. En dat zij hen goed begeleidt en goed luistert naar hun wensen. "Mensen vinden het heel fijn dat ik de rust bewaar tijdens een uitvaart", aldus Nancy.

Mensen beoordelen de uitvaarten van Nancy gemiddeld met het cijfer 9,1.

Nancy is hoffelijk en geduldig en kan luisteren als geen tweede.

Waarom is Nancy uitvaartverzorger geworden?

"Omdat het vak uitvaartverzorging en de dood mij altijd al hebben aangesproken", vertelt Nancy. "Ik heb eerst een paar jaar als gastvrouw in een uitvaartcentrum gewerkt om ervaring op te doen. Maar ik vond het jammer dat ik mensen maar 1 of 2 keer zag voor de uitvaart. Ik wilde meer voor ze betekenen en ben daarom uitvaartverzorger geworden. Met mensen werken, dat vind ik fijn. Ze begeleiden bij een uitvaart. Rust bieden in een emotionele, drukke en onoverzichtelijke periode."

Wat kan uitvaartverzorger Nancy voor u betekenen?

Nancy: "Ik kan goed luisteren. En de uitvaart regelen zoals de familie wil. Het is mijn taak als uitvaartverzorger om op de dag van de uitvaart alles te organiseren. En te zorgen dat alles goed gaat. Na de uitvaart kan ik ook nog zorg bieden, de familie helpen als ze nog vragen hebben."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Nancy inschakelen?

Nancy heeft geen specialisme, maar heeft uitvaarten van veel verschillende culturen begeleid. Zoals Surinaamse, Antilliaanse en Hindoestaanse. En ook kerkelijke uitvaarten, zoals katholieke en protestantse uitvaarten.

Welke uitvaart herinnert Nancy zich nog goed?

"De uitvaart van een man die lid was van een motorclub", vertelt Nancy. "Voor de uitvaart reden de leden van zijn motorclub in optocht achter elkaar. Het geluid van al die motoren, kippenvel kreeg ik ervan! Maar ook de uitvaart van een echtpaar, hun twee kisten stonden naast elkaar. De man overleed heel plotseling, net voordat het leven van de vrouw zou worden beëindigd door euthanasie."

Mijn collega's

Contact met Nancy Trustfull

Nancy Trustfull

Nancy gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Nancy Direct afspraak maken