Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Piet Baneman

Piet Baneman

9.4

Is uitvaartverzorger bij Yarden Utrecht, bij Yarden Hilversum, bij Yarden Almere, bij Yarden Amersfoort en bij Yarden Lelystad.

Over Piet Baneman

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Piet? Dat Piet betrokken, zorgvuldig, vriendelijk en duidelijk is. En dat hij goed luistert en hen goed begeleidt. "Ik hoor vaak dat mensen vinden dat ik uitvaarten heel persoonlijk begeleid", aldus Piet. Mensen beoordelen de uitvaarten van Piet gemiddeld met het cijfer 9,4.

Piet nam overal de tijd voor en heeft ons zeer goed bijgestaan.

Waarom is Piet uitvaartverzorger geworden?

Piet: "Ik wilde al uitvaartverzorger worden toen ik 17 jaar was. De werkzaamheden van een uitvaartverzorger vond ik toen al interessant. Toen ik 20 was, heb ik voor het eerst gesolliciteerd, bij Aula West aan de Postjesweg in Amsterdam. Ze vonden mij nog te jong, nu begrijp ik dat wel. Maar ik heb volgehouden en werk alweer heel wat jaren met veel plezier in de uitvaartverzorging."

Wat kan uitvaartverzorger Piet voor u betekenen?

Piet ondersteunt u bij een overlijden. "Ik help door een deel van de voorbereidingen voor de uitvaart van de familie over te nemen", vertelt Piet. "Ik luister als mensen hun verhaal kwijt willen. En ik kan professionele hulp bieden als mensen dat nodig hebben."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Piet inschakelen?

"Surinaamse uitvaarten vind ik heel bijzonder en verzorg ik graag", aldus Piet. "Dat komt ook omdat ik al vaak op vakantie in Suriname ben geweest." Verder heeft Piet veel ervaring met verschillende soorten uitvaarten. "Ik ben uitvaartverzorger, maar heb ook gewerkt als medewerker, verzorger, drager en chauffeur. Daarom kan ik over veel dingen rondom de uitvaart meedenken en advies geven."

Mijn collega's

Contact met Piet Baneman

Piet Baneman

Piet gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Piet Direct afspraak maken