"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger Rob van der Waal

Wensen en mogelijkheden komen samen in een persoonlijk afscheid.
Afspraak maken met Rob van der Waal?
Neem contact op met Yarden Dedemsvaart .
K 088-9273720 088-9273720

Rob van der Waal is uitvaartverzorger bij Yarden Dedemsvaart , bij Yarden Zwolle , bij Yarden Hoogeveen, Emmen, Coevorden, bij Uitvaartverzorging Zuidwest Drenthe, bij Uitvaartverzorging Reestdal, en bij Uitvaartverzorging Steenwijkerland - Westerveld

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Rob?

Dat Rob vriendelijk, professioneel en behulpzaam is en dat hij goed luistert en advies geeft. "Ik voel me vereerd als mensen bij het eerste gesprek zeggen dat ze blij zijn dat ik kom", aldus Rob. Mensen beoordelen de uitvaarten van Rob gemiddeld met het cijfer 9,2.

Rob was vriendelijk, behulpzaam en heeft onze overleden vader in zijn waarde gelaten. Rob voelde precies aan wat wij van hem verwachtten.

Waarom is Rob uitvaartverzorger geworden?

"Ik kan mij geen mooiere baan met meer betekenis voorstellen", aldus Rob. "Ik vind het een eer om een familie te helpen afscheid te nemen. Op een manier die past bij de persoon die is overleden en die troost geeft aan de mensen die achterblijven." In 2008 was Rob niet meer tevreden over zijn toenmalige werk. En koos hij ervoor om uitvaartverzorger te worden.

Wat kan uitvaartverzorger Rob voor u betekenen?

Rob besteedt zorg aan de mensen voor wie hij een uitvaart organiseert. "Ik help en denk mee en ben erg betrokken", vertelt Rob. "Als uitvaartverzorger probeer ik mij te verplaatsen in de mensen voor wie ik werk. En ik zet mijn kennis in. Zodat een afscheid past bij de wensen die mensen hebben." Rob verzorgt uitvaarten in Hoogeveen en omgeving. "Omdat ik ben geboren en opgegroeid in Hoogeveen, ken ik de omgeving goed. En weet ik wat hier mogelijk is."

Voor welke (bijzondere) uitvaarten kunt u Rob inschakelen?

Elk afscheid is bijzonder. Voor Rob maakt het niet uit welke gewoonten uw cultuur heeft. Of u naar de kerk gaat of niet. "Ik respecteer alle godsdiensten", vertelt Rob. "En ik heb ervaring met verschillende gewoonten. Voor mij hoort dat bij mijn taken als uitvaartverzorger."

Welke uitvaart herinnert Rob zich nog goed?

Dat is vaak de laatste uitvaart die Rob heeft begeleid. "Het klinkt misschien raar", vertelt Rob. "Maar ik probeer het na iedere uitvaart voor mijzelf af te sluiten. Zodat ik de volgende uitvaart weer net zo goed kan begeleiden."

Contact met Rob van der Waal

Rob werkt als uitvaartverzorger bij Uitvaartverzorging in Hoogeveen.

Neem contact op

Colums van uitvaartverzorger Rob van der Waal

‘Een goed afscheid helpt je verder.’ Dat is wat we beloven. Onze ervaring leert ons dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom doen onze uitvaartverzorgers er alles aan om dit voor iedereen mogelijk te maken. Hier leest u de bijzondere afscheidsverhalen van Rob van der Waal:

Heeft u vragen aan Rol van der Waal naar aanleiding van een column? Mail uw vraag naar rob.vanderwaal@yarden.nl.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?