Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Ron Silvertand

Ron Silvertand

9.2

Is uitvaartverzorger bij Yarden Maastricht-Heerlen.

Over Ron Silvertand

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Ron? Dat Ron vriendelijk is, veel kennis van zijn vak heeft en dat het contact met hem fijn is. "Ik hoor vaak dat mensen mij zeer betrokken en professioneel vinden", vertelt Ron. Klanten beoordelen de uitvaarten van Ron gemiddeld met het cijfer 9,2.

Waarom is Ron uitvaartverzorger geworden?

Ron: "Ik ben puur toevallig van de ene op de andere dag in het vak uitvaartverzorging gerold."

Wat kan uitvaartverzorger Ron voor u betekenen?

Als uitvaartverzorger helpt Ron u bij alles wat er voor de uitvaart geregeld moet worden. Bijvoorbeeld het lichaam verzorgen, de locatie reserveren en bloemen bestellen. Ron: "Verder probeer ik er voor de mensen te zijn, hen emotioneel te ondersteunen. En een paar weken na de uitvaart neem ik contact met de familie op, om te vragen hoe het gaat."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Ron inschakelen?

Ron kan u helpen bij alle uitvaarten, hij heeft geen voorkeur of specialisme. Ron: "Ik sta overal voor open."

Welke uitvaart herinnert Ron zich nog goed?

Dat is de eerste uitvaart die Ron helemaal alleen regelde en uitvoerde. "Het was de crematie van een motorrijder die was verongelukt", vertelt Ron. "Zelf rijd ik ook graag motor. Daarom vond ik deze uitvaart extra bijzonder en erg emotioneel."

Mijn collega's

Contact met Ron Silvertand

Ron Silvertand

Ron gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Ron Direct afspraak maken