Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Ruud Mereboer

Ruud Mereboer

9.3

Is uitvaartverzorger bij Yarden Heerenveen.

Over Ruud Mereboer

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Ruud? Dat Ruud rustig en behulpzaam is, goed luistert, overlegt en meedenkt. Mensen beoordelen de uitvaarten van Ruud gemiddeld met het cijfer 9,3.

Waarom is Ruud uitvaartverzorger geworden?

Ruud: "Het vak uitvaartverzorging zit in mijn bloed. Mijn opa was uitvaartverzorger en mijn vader ook. Ik ben dus echt thuis in dit beroep. Al meer dan 20 jaar werk ik als uitvaartverzorger, maar ik vind het nog steeds een uitdaging en ga mee met de tijd."

Wat kan uitvaartverzorger Ruud voor u betekenen?

Ruud luistert in de periode voor de uitvaart goed naar uw wensen. "De wensen van de familie neem ik altijd mee en probeer ik zo goed mogelijk te verwerken in de uitvaart", vertelt Ruud. "Omdat ik merk dat families het verlies van hun dierbare beter kunnen verwerken na een mooie uitvaart."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Ruud inschakelen?

"Ik heb al heel wat uitvaarten mogen begeleiden", aldus Ruud. "Omdat iedere familie andere wensen heeft, ontdek ik steeds weer wat nieuws. En zo kan ik families ideeën geven voor de uitvaart van hun dierbare. Inmiddels weet ik dat er veel mogelijk is."

Welke uitvaart herinnert Ruud zich nog goed?

Ruud: "Uitvaarten met vervoer over de Friese wateren vind ik heel bijzonder. Omdat ik daar in mijn vrije tijd zelf ook regelmatig vaar."

Contact met Ruud Mereboer

Ruud Mereboer

Ruud gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Ruud Direct afspraak maken