Wilt u meer weten over uitvaarten en coronavirus? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Uw e-mailadres wordt gebruikt om u een bevestiging te sturen en wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Is uitvaartverzorger bij Yarden Arnhem, bij Yarden Zwolle, bij Yarden Deventer en bij Yarden Hengelo.

Over Bjorn Koning ter Heege

Wat kun jij als thanatopracteur voor mensen betekenen?

Door mijn werk als thanatopracteur draag ik bij aan een goed afscheid voor zowel de overledene als voor de nabestaanden. Ik ben pas tevreden als de nabestaanden dit zijn en ik mijn best dit altijd na te streven.

Waarom heb je ervoor gekozen om thanatopracteur te worden?

Ik wilde eigenlijk al vanaf mijn 16e  in de uitvaartbranche werken om iets voor andere mensen te kunnen doen. Ook al begon ik loopbaan in de beveiliging, de uitvaartwereld bleef ook altijd mijn aandacht trekken. Op mijn 23ste heb ik de overstap naar Yarden gemaakt als chauffeur en laatste verzorger. Na 5 jaar wilde ik graag een volgende stap zetten. Gelukkig kon dit bij Yarden in de vorm van Thanatopracteur en heb ik die kans met beide handen aangegrepen. Het biedt voor mij de mogelijkheid om te doen wat ik graag wil: een goed afscheid mogelijk maken voor nabestaanden die hun dierbaren moeten missen.

Wat is het mooie aan het beroep thanatopracteur?

Het mooie aan het vak is dat ik iemand na overlijden met thanatopraxie een natuurlijke uitstraling kan geven en diegene er daardoor zoveel mogelijk uitziet als deze persoon was.

Mijn collega's

Contact met Bjorn Koning ter Heege

gaat graag met u in gesprek over uw wensen

Neem contact met ons op en plan een afspraak met Direct afspraak maken