"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Thanatopracteur Sandra Hoeve

Als nabestaanden tevreden zijn, dan pas ben ik ook tevreden
Afspraak maken met Thanatopracteur Sandra Hoeve?
Neem contact op met Yarden Arnhem.
K 06-83802967 06-83802967

Thanatopracteur Sandra Hoeve is uitvaartverzorger bij Yarden Arnhem, bij Yarden Hengelo, bij Yarden Deventer, en bij Yarden Zwolle

Over Sandra Hoeve

Wat kun jij als thanatopracteur voor mensen betekenen?

"Na een thanatopraxie vinden nabestaanden vaak de drempel niet meer zo hoog om hun overleden dierbare aan te raken. Dit omdat het lichaam natuurlijker aanvoelt en niet ijzig koud. Ook is de kleur van het lichaam wat natuurlijker. Ik hoop dan ook de nabestaanden hierdoor de kans te geven om met een tevreden gevoel terug te kijken op het afscheid van hun dierbare."

Waarom heb je ervoor gekozen om thanatopracteur te worden?

"Ik heb een aantal jaar gewerkt als algemeen medewerker in een crematorium. Het was heel mooi en dankbaar werk, maar ik merkte dat ik iets miste. Ik heb bij Yarden de kans gekregen om te komen werken in het zorgteam. Daar voel ik mij vanaf dag 1 op mijn plaats!

Een bijdrage te kunnen leveren aan een goed rouwproces voor de nabestaanden, zonder teveel op de voorgrond aanwezig te zijn. Een stukje ontzorgen in een moeilijke periode. Als thanatopracteur heb ik de mogelijkheid gekregen om in bepaalde omstandigheden - zoals bijvoorbeeld overlijden in het buitenland - de nabestaanden toch de kans te geven om goed afscheid te kunnen nemen van hun dierbare.

Wat is het mooie aan het beroep thanatopracteur?

Het mooie aan thanatopracteur is dat je een natuurlijk beeld van een persoon terug kunt geven, zodat je de familie de kans geeft op een betere rouwverwerking.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?