"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Teamcoach Trudy Brenninkmeijer

Yarden uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer Er samen met de familie een mooi, warm, waardig en respectvol afscheid van maken.
Afspraak maken met Teamcoach Trudy Brenninkmeijer?
Neem contact op met Yarden Hilversum.
K 06 – 114 790 19 06 – 114 790 19

Teamcoach Trudy Brenninkmeijer is uitvaartverzorger bij Yarden Hilversum, bij Yarden Utrecht, bij Yarden Lelystad, bij Yarden Almere, en bij Yarden Amersfoort

Over Uitvaartverzorger Trudy Brenninkmeijer

Wat kun jij als uitvaartverzorger voor mensen betekenen?

Ik kom in het meest kwetsbare moment bij families binnen. Door te zijn wie ik ben, probeer ik een veilige omgeving te creëren waarin nabestaanden hun verhaal kwijt kunnen. Daarna ga ik samen met de familie aan de slag om er een mooi, warm, waardig en respectvol afscheid van te maken. Als uitvaartverzorger en teamcoach vind ik het fijn dat het afscheid precies is gegaan zoals de familie het zich had voorgesteld.

Waarom heb je ervoor gekozen om uitvaartverzorger te worden?

Ik heb bijna 25 jaar bij de Rabobankorganisatie gewerkt. Begonnen als baliemedewerkster en daarna 17 jaar als leidinggevende in een commercieel segment. Toen mijn schoonmoeder overleed, en ik in contact kwam met een uitvaartverzorger om de uitvaart van mijn schoonmoeder te regelen, dacht ik meteen: wat is dit een dankbaar beroep. Een paar jaar later heb ik de Rabobank verlaten en gesolliciteerd bij een uitvaartorganisatie. 7 jaar heb ik het beroep van uitvaartverzorger mogen uitoefenen en in september 2018 heb ik de overstap gemaakt naar Yarden als Teamcoach Uitvaartverzorgers. Een prachtige combinatie, omdat leidinggeven mij toch in het bloed is blijven zitten en ik ook nog steeds uitvaarten mag verzorgen.

Welke uitvaart staat je het meeste bij?

Alle uitvaarten die ik heb verzorgd zijn voor mij uniek. Eerlijkheid gebied te zeggen dat uitvaarten van baby’tjes mij het meest bijblijven. Het kan dan wel je beroep zijn, maar ook ik ben een mens met bijbehorende emoties. Tijdens een intensieve week met de familie en uiteindelijk op de dag van het afscheid zelf kan ik mij groothouden, maar na afloop laat ik mijn de tranen soms wel even de vrije loop.

Kun je iets persoonlijks over jezelf vertellen?

Ik ben getrouwd met Bert en wij wonen in Hoevelaken. Ik hou van tuinieren, yoga, speel piano en ga graag op vakantie naar warme oorden. Ook hou ik van ‘snelle’ sporten zoals motorrijden, Formule 1 en de TT van Assen.

Kun je kort vertellen hoe jouw uitvaart eruit moet zien?

Als ik kom te overlijden, wil ik gecremeerd worden. Mijn nabestaanden mogen bepalen hoe zij dit willen invullen, want zij blijven per slot van rekening achter en moeten er een juist gevoel aan overhouden. Als ik een wens mag uitspreken dan wil ik graag thuis worden opgebaard. Mijn afscheid zou plaats mogen vinden in een gezellig café met een drankje en een hapje. Ik zou het fijn vinden als alleen mijn naasten mij begeleiden naar het crematorium.

Wat zeggen mensen, voor wie je een uitvaart hebt verzorgd, over jou?

Over het algemeen vinden families mij behulpzaam, duidelijk, eerlijk en vriendelijk overkomen. Mijn kwaliteiten zijn: luisteren, veiligheid creëren, betrokken en inlevend zijn. Daarnaast ben ik redelijk extravert, beschik ik over een goed organisatievermogen en kan ik goed samenwerken en overzicht houden.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?