"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Uitvaartverzorger Wim de Graaf

De wensen van nabestaanden hoor je pas als je goed luistert.
Afspraak maken met Wim de Graaf?
Neem contact op met Yarden Dedemsvaart .
K 088-9273720 088-9273720

Wim de Graaf is uitvaartverzorger bij Yarden Dedemsvaart , bij Yarden Zwolle , bij Yarden Hoogeveen, Emmen, Coevorden, bij Uitvaartverzorging Zuidwest Drenthe, bij Uitvaartverzorging Reestdal, en bij Uitvaartverzorging Steenwijkerland - Westerveld

Wat zeggen mensen over uitvaartverzorger Wim?

Dat Wim vriendelijk, vakkundig en respectvol is. En dat zijn uitvaarten goed voorbereid zijn en keurig verlopen. Mensen beoordelen de uitvaarten van Wim gemiddeld met het cijfer 9,7.

Waarom is Wim uitvaartverzorger geworden?

Wim: "Omdat ik het fijn vind om families te helpen in een zeer emotionele en ingrijpende periode in hun leven. Er moet voor een uitvaart zoveel geregeld worden. Ik zorg ervoor dat dat goed en netjes gebeurt. Zodat de familie daar niet over na hoeft te denken. Ik hoop dat mensen na de uitvaart op een goede manier terug kijken. Dat ze goed afscheid hebben kunnen nemen van hun dierbare."

Wat kan uitvaartverzorger Wim voor u betekenen?

"Als uitvaartverzorger luister ik goed naar de familie", vertelt Wim. "Ik vertel wat er allemaal mogelijk is tijdens de uitvaart. En ik geef advies. Vroeger besliste de uitvaartverzorger alles zelf, zonder rekening te houden met de wensen van de familie. Die tijd is echt voorbij."

Voor welke bijzondere uitvaarten kunt u Wim inschakelen?

"Voor alle uitvaarten", aldus Wim. "Ik ben opgeleid om uitvaarten van andere geloven en culturen te begeleiden. Dat hoort bij mijn taken als uitvaartverzorger."

Welke uitvaart herinnert Wim zich nog goed?

Wim vindt elke uitvaart bijzonder en uniek. "Natuurlijk herinner ik me sommige uitvaarten beter dan andere. Ik heb al zoveel uitvaarten begeleid in al die jaren dat ik uitvaartverzorger ben", aldus Wim.

Contact met Wim de Graaf

Wim werkt als uitvaartverzorger bij Yarden Uitvaartverzorging Emmen-Coevorden.

Neem contact op

Columns van uitvaartverzorger Wim de Graaf

"Een goed afscheid helpt je verder." Dat is wat we beloven. Onze ervaring leert ons dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom doen onze uitvaartverzorgers er alles aan om dit voor iedereen mogelijk te maken. Hier leest u de bijzondere afscheidsverhalen van Wim de Graaf:

Heeft u vragen aan Wim de Graaf naar aanleiding van een column? Mail uw vraag naar wim.degraaf@yarden.nl.

Afscheidsarrangementen

Een passend afscheid tegen een vaste prijs. Naast onze afscheidsplechtigheden op maat bieden wij nu ook 4 afscheidsarrangementen. Elk afscheidsarrangement omvat mijn dienstverlening en zorg, de opbaring van uw overleden dierbare en de uitvaartplechtigheid. U hebt de keuze uit de volgende afscheidsarrangementen: ingetogen, persoonlijk, eigentijds en exclusief.

Meer informatie


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?