"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid écht persoonlijk te maken"

Gooische Uitvaartverzorging & Yarden

Yarden & GUV Hilversum - Uitvaartcentrum Den Hull Samen met u zorgen wij voor een waardig afscheid.
Afspraak maken met Gooische Uitvaartverzorging & Yarden?
K 035 624 2548 035 624 2548

Gooische Uitvaartverzorging & Yarden

Wij vinden het belangrijk dat nabestaanden zich, voor zover dat in de verdrietige tijd na een overlijden mogelijk is, op hun gemak voelen.

Bij het overlijden van een naaste en het organiseren van de uitvaart komen er veel vragen op u af. Wie neemt de verantwoordelijkheid? Wordt het een crematie of een begrafenis? Wie regelt alles? Hoe zit het met de verzekering? De uitnodigingen? Wie heeft alle adressen?

Al dit soort praktische zorgen komen bovenop het verdriet dat een overlijden met zich meebrengt. Wij beseffen dat wij uw verdriet niet kunnen wegnemen. Maar voor het praktische deel kunt u voor 100% vertrouwen op onze ervaring. Wij staan u terzijde tijdens het volledige proces. Uw uitvaartverzorger zorgt voor rust, legt uit en regelt. Met voldoende professionele afstand, maar wel op een warme manier. Vanuit ons centrale motto: Dicht bij u.

Uitvaartcentra en uitvaartverzorgers

Bij de Gooische Uitvaartverzorging & Yarden werken 5 uitvaartverzorgers. Daarnaast beschikken we over 2 eigen uitvaartcentra, te weten Uitvaartcentrum Den Hull in Hilversum en De Heemburgh in Bussum. Ook in Amersfoort en Soest beschikt de Gooische Uitvaartverzorging over een uitvaartcentrum. Rouwbezoek is in al onze uitvaartcentra altijd mogelijk, zo lang en zo vaak nabestaanden daar behoefte aan hebben. Wel is het noodzakelijk daarvoor telefonisch een afspraak te maken.

Ons uitvaartcentrum in Hilversum beschikt over een 24-uurs kamer. Dit stelt de nabestaanden in staat 24 uur per dag, en zonder tussenkomst van onze medewerkers, tijd door te brengen bij hun overleden dierbare.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Juridische hulp bij een sterfgeval

Yarden in de buurt

Bent u op zoek naar een locatie? Wilt u weten of u begraven kunt worden op die mooie begraafplaats bij u in de buurt?